21-24 Mart tarihleri arasında Eskişehir’de düzenlenen maçlara çıkan ve 4’lü grupta rakiplerini tek tek eleyerek adını Türkiye yarı finallerine yazdıran Salihli Merkez Anadolu Lisesi kız futsal takımı öğrencileri, takımlarına sponsor olan Türkerler İnşaat Müteahhitlik, Emlak şirketine ziyaret gerçekleştirdiler.

D S C 0395

Okulun spor öğretmeni Sezer Kanatlar, öğrencilerine verdiği desteklerden dolayı Türkerler Müteahhitlik inşaat şirketine teşekkürlerini ileterek, “Maddi, maddi anlamında Türkerler Müteahhitlik inşaat şirketi her zaman yanımızda olmuşlardır. Bu bölge şampiyonluğundaki eşofman sponsorluğundan tutunda birçok konuda her zaman yanımızda olmuşlardır. Önümüzde süreçte de ‘Yanımızda olacaklarını’ ifade etmişlerdir. Ekibimiz 3 yıldır Manisa’da dereceye giriyor. Bu sene ayrıca bölge şampiyonasında birinci olarak Türkiye yarı finallerine kalmışlardır. Bölge şampiyonası 21-24 Mart tarihleri arasında Eskişehir’de oldu. 4’lü grupta Balıkesir, İstanbul ve Ankara takımları ile mücadele edildi. Bu gruptan birinci olarak Türkiye yarı finallerine kalındı. Yarı finallerde büyük ihtimalle 24-28 Nisan tarihleri arasında Uşak ilinde olacak.  Bu süreçte bizlere destek veren Türkerler Müteahhitlik inşaat şirketine verdikleri desteklerden dolayı ziyaret gerçekleştirdik.” İfadelerine yer verdi. Ziyarete öğrenciler ile birlikte Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Kılıç’ta eşlik etti.

Salihli’de gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (27.04.2024) Salihli’de gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (27.04.2024)

Türkerler İnşaat Müteahhitlik, Emlak, LTD. ŞTİ. Sahibi Mustafa Türker ise, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti ve şirketlerinin her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.

Muhabir: Onay Ozan