Yılın 4. ayına girerken astrolojik anlamda bizi nelerin beklediğini merak ediyoruz. Her yeni aya girişimizde burcumuz ve yükselen burcumuzun getirecekleri için astrologları dinliyoruz. 

2024’ün Nisan ayına özel burç yorumları ise astrologlar tarafından paylaşılmaya başlandı. Biz de Hande Kazanova’nın 2024 yılı Nisan ayı burç yorumlarını derledik. İşte, detaylar…

2024 Nisan Ayı Burç Yorumları (2)

2024 Nisan Ayı Burç Yorumları

2024’ün en önemli aylarından biri Nisan ayı bir sürü etkiyi içinde barındırıyor!

2 Nisan Merkür gerilemesi, 8 Nisan Tam Güneş Tutulması, 10 Nisan Satürn Mars kavuşumu, 21 Nisan’ da Jüpiter Uranüs kavuşumu ve 24 Nisan Akrep Dolunayı!

2 Nisan’da Merkür, Koç burcunda geri hareketine başlayacak. Zihinsel uyarılarımızın yüksek olduğu zamanlar, düşünmeden hareket etmeye, konuşmamaya özen göstermemiz gereken zamanlar, acele etmememiz ve sabırlı olmamız gereken zamanları temsil ediyor. Merkür, 25 Nisan’a kadar geri hareketinde olacak.

8 Nisan’da Tam Güneş Tutulması yaşanacak 19 derece ve Koç burcunda… Bu da güneşin yüceldiği noktadır. Yani biraz biraz herkes kendi bildiğini okuyacak bu tutulmada. Ya da kendi bildiği yoldan gitmeye meyilli olacağı bir tutulma gerçekleşecek.

1973- 74 yıllarında yaşanan chiron dönüşü 2024 Nisan ayında tekrar kendini gösterecek. Chiron, Koç burcunda hareket edecek.

8 Nisan’da yaşanacak olan Güneş Tutulması’yla chiron dönüşü hızlanacak. Aynı zamanda kişisel gelişimimizi de hızlandıracak bir tutulma yaşayacağız.

2024 Nisan Ayı Burç Yorumları (3)

Peki bu önemli ayda burçları neler bekliyor? Nisan ayı burç yorumları nelerdir sizler için derledik. 12 burcun Nisan ayı boyunca karşılaşabileceği durumlara tek tek bakalım…

Nisan 2024 Koç Burcu Yorumları

Nisan 2024 Koç Burcu Yorumları

Koç ve Yükselen Koçlar bu ay tutulmalardan etkileniyorsunuz!

Sevgili Koçlar, sizin için bu ay hem ailevi meseleler hem de işinizle ilgili, mesleğinizle ilgili konu ve olaylar önemli olacak. Bu alanlarda disiplinli olmanız, daha sağlam adımlarla ilerlemeniz gerebilir.

Beklenmedik olaylara hazırlıklı olmanız gereken bir dönemdesiniz. 2 Nisan’da Merkür sizin burcunuzda gerileyecek. Bu dönemde kendinizi yanlış ifade edebilir, çeşitli aksiliklerle, sıkıntılarla, işinizde de ertelenmelerle ilgili bazı sorunlar olabilir.

24 Nisan’a kadar sıfırdan bir işi başlatmamaya, önemli yeni kararlar almamaya özen gösterin.

8 Nisan’da sizin burcunuzda bir tutulma var. Bu tutulma kişiliğinizle ilgili, adımlarınız, sabırsızlığınız, yaptığınız işlerle ilgili konularda bazı kişisel gelişimizi arttıracak kararlar almanıza neden olabilir.

Aynı zamanda bu tutulma şifalanmanızı sağlayacak bir tutulma olacak. Ama bir yanda da hayatın hızlandığını görebilirsiniz. Önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz ya da yaşayacağınız, alacağınız bazı haberler, bazı kayıplar hayata farklı gözlerle bakmanızı ve hayatta durduğunuz noktada farklı açılımlar geliştirmenize neden olabilir.

21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs Boğa burcunda kavuşuyor. 21 Nisan 24 Nisan tarihlerinde parasal konularda hızlı gelişmeler altında olacaksınız. Güzel kazançlarınız devreye girerken yatırım konusunda da beklenmedik ani olaylar ya da ani kararlar devreye girebilir.

Yine arkadaşlarınızın hayatında gelişecek bir durum ya da olayın size yansıması onlardan gelecek bir para konusu da gündeminize düşebilir.

24 Nisan’da gerçekleşecek dolunayla birlikte müşterek para alanlarınızı tetikleyecek. Bu da mirasla ilgili konuların konuşulacağı, evliyseniz eşinizin parayla ilgili konularda vereceği kararların devrede olacağı ya da bir ödeme veya borcun altına girme potansiyelinizin yüksek olacağı bir dolunay olacak. Alacak verecek dengesini iyi kurmaya özen göstermeniz gerekiyor.

10 Nisan’da Satürn ve Mars kavuşumu da beklenmedik bazı olayları karşınıza getirebilir. Bazen eliniz kolunuz bağlı gibi hissedebilirsiniz. Ama bu dönemde ne yaşıyorsanız sizin hayrınıza gerçekleşecek Koç burçları.

Ayrıca sağlığınıza önem göstermeyi unutmayın.

Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa 10 Nisan civarı bu işlerde dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Nisan 2024 Boğa Burcu Yorumları

Nisan 2024 Boğa Burcu Yorumları

Boğa ve yükselen Boğalar bu ay yeni adımlar atacaksınız!

Sevgili Boğalar, Nisan ayı hem seyahatlerinizin planlarını gerçekleştireceğiniz hem de uzak yerlerden önemli haberler alacağınız, koşturmalarınızın da hızla akacağı aylardan olacak. Ama bir yandan da piliniz bitmiş gibi hissedeceksiniz. Dinlenmeye, kendi köşenize çekilmeye ihtiyaç duyabilirsiniz.

2 Nisan’da Merkür, Koç burcunda olacak. 6 yıl öncesine gitmenizi isteyeceğiz. 2018’e… 2018’in Nisan ayında neler yaşamıştınız? Kimlerle bazı aksilikler, sıkıntı ve problemler yaşadınız? Eğer orada bir takım bilgiler elde edemiyorsanız bir 6 yıl daha geriye gitmenizi istiyoruz. Yani 2012’ye… Buralarda yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar Merkür gerilemesinde çözülmek üzere tekrar tekrar karşınıza gelebilir. Eğer konu ve olayları insanlarla ve kişilerle çözdüyseniz de aslında artık o seviyeyi aşmış bulunuyorsunuz.

Bu dönemde algınızı içinize yönlendireceksiniz. O yüzden de büyük girişimleriniz varsa bu girişimleriniz konusunda destekli olamayacaksınız. Ne zaman kadar? 25 Nisan’a kadar.

8 Nisan’daki Güneş Tutulması’nda herhangi bir konuda harekete geçmemeniz gerekiyor. Kadersel alanda yaşayacaksınız bu tutulmayı. Beklenmedik bazı olaylar devreye girebilir, yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa ve bu alanlarda yaralı olduğunuz bir konu varsa bu konunun şifalanması, cesurca atılması gereken önemli kararlar burada yeniden devreye girecek.

Daha önceden planlanmış ya da yapılmamış bazı işler yine bu tutulmayla birlikte aktif hale gelebilir.

10 Nisan civarı sosyal çevrenizde, arkadaşlık ilişkilerinizde dur sinyali devrede olacak. Bazı insanlarla aranızdaki mesafeyi korumanız gerekebilir. Yine, bazı arkadaşlarınızın hayatında zorlanmalar ya da kayıplar devreye girerken bu dönem ilişkileriniz ciddi anlamda gözden geçirmeniz gerektiğini de fark edeceksiniz.

Güzel haberlere geçelim… :)

21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs sizin burcunuzda kavuşum halinde olacaklar. Bu da kişisel gelişimden tutun hayatınızla ilgili konularda hızlı ilerlemeler kaydedeceğiniz anlamına geliyor.

Kariyer ve meslek hayatınızda güzel gelişmeler karşınıza gelirken, hayatınızda büyük adımlar atmaya hazır olduğunuzu göreceksiniz.

Birkaç gün sonra yani 25 Nisan’da da Merkür düzelir düzelme bu konular sizi hızlandırmış olacak. Şansınızı ve gücünüzü 21 Nisan civarı hayatınızda yaşayacağınız olaylarla çok net hissedeceksiniz.

24 Nisan’daki dolunay ilişkiler ve ortaklı işler alanınızda gerçekleşecek. Bu dolunay zamanı ilişkilerinize dair verilecek önemli hassas kararlarınız var. Evliliğe adım atabilirsiniz, sözlenme, nişanlanma, ilişkide bir üst seviyeye geçme, hayatınızda biri yoksa hayatınıza birini alma ya da hayatınızda bir insan varsa bu dönem işiyle ilgili, sağlığıyla ilgili konularda yıprandıysa ona daha fazla özen gösterme bu dolunayın ana konularından olabilir.

Ayın sonunda Venüs’ün Boğa burcuna geçişiyle beraber güzelliğinize, kendinize, keyfinize daha fazla hayatınızda yer vereceksiniz.

Nisan 2024 İkizler Burcu Yorumları

Nisan 2024 İkizler Burcu Yorumları

İkizler ve yükselen İkizler alacak verecek dengesini oturtmaya çalıştığınız bir ay olacak!

Sevgili İkizler, Nisan ayında biraz daha ketum olacağınız, bazı konuları irdeleyeceğiniz aylardan bir tanesi olacak. Hem kariyerinizde hem sosyal çevre alanlarınızda hızlı gelişmeler altındasınız.

2 Nisan’da Merkür sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerilemeye başlıyor, 25 Nisan’a kadar.

Parayla ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Aynı zamanda eski arkadaşlarınızla görüşmeler yapmak, daha önceden konuşulmuş işlerinizin planlarınızın üstüne düşmek aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Bu dönem tanıyacağınız ve hayatınıza alacağınız insanlarla ileride iletişim sıkıntılarına da açık olabilirsiniz.

8 Nisan’daki Güneş Tutulması çevre değişimleri konusunda sizi destekleyecek. Şimdiye kadar işinizde, kariyerinizde önemli bir adım atmak istiyor olabilirsiniz. Karşınıza birtakım fırsatlar gelmiş olabilir. Bu fırsatları bir türlü istediğiniz noktaya çekememiş, çevrenizden destek alamamış olabilirsiniz. Bu tutulma, çeşitli fırsatların yeniden karşınıza gelme olasılığını sizlere sunacak.

Merkür de geri hareketinde olan bir tutulma olduğu için bu fırsatlarda daha önceden kesinlikle bildiğiniz, üzerinde düşündüğünüz ama adım atmaktan korktuğunuz fırsatları içeriyor.

Yeniliklerden ziyade daha önceden karşınıza gelmiş olan fırsatları hayata geçirmeye özen göstermeniz gerekebilir.

10 Nisan’da Mars ve Satürn kavuşumu tepe noktanızda, yani kariyerinizde ve mesleğinizde sanki bu bayram ve bayram civarında ya da göz önünde olacağınız ortamlarda, toplumda sizi bir şeyler durduracak. Veya bir olay yaşayacakmışsınız gibi bir etki söz konusu olacak.

Annenizle olan ilişkilerinizde dikkat etmeniz gerekebilir.

Bu dönem enerjinizi doğru kullanmanız faydanıza olacak. Sınırlarınızı iyi belirlemeniz faydanıza olacak.

21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs kavuşumunu kadersel alanınızda, yurt dışı bağlantılı işler alanınızda güzel haberler gelebilir. Annenizin kardeşleri ve akrabaları alanından da şanslı olacaksınız.

Şartlar ve koşullar elinizde olmayan alanlardan şans ve fırsatlarınız yüksek olacak. Birçok insana göre zor olan bazı şeyler sizin için zor olmayabilir hatta korunduğunuzu çok net görebilirsiniz.

24 Nisan’da Akrep burcunda bir tutulma var. Bu da iş ve gündelik hayatın ritmiyle ilgili konularda hassas kararlar karşınıza getirecek.

Bu dönem sağlığınızla ilgili, işinizle ilgili önemli kararlar almaya yatkın olacaksınız.

Nisan 2024 Yengeç Burcu Yorumları

Nisan 2024 Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç ve yükselen Yengeçler özel hayatınıza daha fazla değer vereceğiniz bir ay olacak!

Sevgili Yengeçler, özel hayatınızdaki insanla önemli kararlar almak isteyeceğiniz aylardan bir tanesi başlıyor. Nisan bu konularda hız kazandıracak.

Hem iş hayatınız, mesleğiniz, ailevi konular hem de seyahatlerle ilgili konularda önemli gelişmeler var.

2 Nisan’da Merkür geri hareketine hazırlanıyor. Kariyer ve meslek hayatınızda 25 Nisan’a kadar kendinizi yanlış ifade edebiliriniz. Sabırsız ve hızlı hareket edebilirsiniz. Düşünmeden edeceğiniz adımlar, düşünmeden edeceğiniz bazı söylemler patronlarınız ve beraber çalıştığınız insanlar üzerindeki etkinizi zayıflatabilir.

Eğer konuşmacıysanız, toplum önü konuşmalarınız varsa daha dikkatli olmaya özen gösterin. 25 Nisan’a kadar büyük girişimlerden, iş değişimlerinden mümkün oldukça uzak durum.

8 Nisan’da ise bu alanda önemli bir tutulma var. Yani kariyer ve mesleğinizle ilgili alanlarda şifalanma enerjisini devreye koyacaksınız. Kariyer konusunda şimdiye kadar herkese yardım ettiyseniz ve bir türlü kendinize bir fayda sağlayamadıysanız bu tutulmayla beraber bu faydayı sağlayacağınız eskiden beri bildiğiniz üzerinde fırsatları kaçırdığınızı düşündüğünüz konuların karşınıza gelme olasılığı yüksek olacak.

Daha önceden konuşulmuş ama tamamlanmamış ya da vazgeçilmiş, ertelenmiş bildiğiniz işler konusunda gerçekten şanslı olabilirsiniz. 

Bu tutulma zamanı annenizle olan ilişkilerinizde şifalanma enerjisi devreye girecek.

10 Nisan’da Satürn ve Mars kavuşumu enerjinizin, elinizin kolunuzun bağlı olduğunu bazı noktalarda gösteriyor.

Bayramı yurt dışında geçirecekseniz seyahatler konusunda dikkatli olmakta fayda olabilir. Bazı girişimleriniz ertelenebilir ya da bazı konularda canınız sıkılabilir.

21 Nisan’da çevrenizden yana çok büyük şans ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Çevre değişimleri konusunda destekli olacaksınız. Arkadaşlarınızın kariyerinde yaşanacak güzel bir gelişme, onlarla birlikte yapacağınız işlerde sizi de daha fazla ön plana çıkartabilir.

24 Nisan’da Akrep burcunda yaşanacak dolunayda aşk hayatınız hareketli kılınacak. Bu dolunayla beraber aşka yelken açabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa onunla beraber vereceğiniz kararlara daha fazla odaklanabilirsiniz.

Çocuğunuzla ilgili konular, aşk hayatınız, sanatsal ve kreatif işler, eğitimle ilgili konular bu dolunayın ana konularından olabilir.

Nisan 2024 Aslan Burcu Yorumları

Nisan 2024 Aslan Burcu Yorumları

Aslan ve yükselen Aslanlar bu ayda çalışma koşullarınız, sağlıkla ilgili konular özellikle iskelet sistemi ile ilgili konular önemli olacak!

2 Nisan’da Merkür’ün geri hareketinde seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk alanlarınızda yanlış anlaşılmalara meyilli olabilirsiniz. 25 Nisan’a kadar büyük kararlardan mümkün olduğunca uzak durmaya özen göstermelisiniz.

8 Nisan’daki tutulma da bu noktaları hız kazandırıyor. Gitmek istediğiniz ama bir şekilde ertelediğiniz, yapamadığınız seyahatler ya da istediğiniz eğitimle ilgili bir fırsatın karşınıza gelme olasılığını arttıracak.

Yine bu dönem uzak akrabalardan, eşinizin kardeşlerinden de önemli haberler alabilirsiniz.

10 Nisan’da eliniz kolunuz bağlı gibi hissedebilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya özen gösterin. Sağlığınızla ilgili konularda çok fazla destekli olmayabilirsiniz. Parayla ilgili konularda biraz daha dikkatli adımlar atmak ve hesap kitap işlerinizi arttırmak işinize fayda sağlayabilir.

21 Nisan’da Jüpiter, Uranüs’le tepe noktanızda kavuşum halinde olacak. Hem toplumsal konularınızda hem işinizde çok güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Yine eşinizin ailesiyle olan bağlantılarınız kuvvetli olurken taşınmayla ilgili, yer almayla ilgili birtakım kararlarınız varsa bu dönem güzel haberler karşınıza gelebilir.

Göz önünde olacağınız ortamlarda kariyerinizde ve mesleğinizde çok konuşulacak, şart ve fırsatlar karşınıza geldiğini göreceksiniz.

24 Nisan’da Akrep burcunda yaşanacak olan dolunayda ev ve aile ilgili konulara gündeminizi çevirmenize neden olacak. Bu da şu anlama geliyor: Kariyerinizde bu kadar hızlı fırsatlar varken, kendinizi gösterme arzunuzun yüksek olduğunu görürken tam da bu dolunay zamanı evinizde, ailenizde bir olayla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

Nisan 2024 Başak Burcu Yorumları

Nisan 2024 Başak Burcu Yorumları

Başak ve Yükselen Başaklar bu ay aşka, keyfe, yapacaklarınıza daha disiplinli bir şekilde vakit ayıracağınız bir ay olacak!

Sevgili Başaklar, Nisan ayında ağırlıklı olarak hem finansınıza hem ödeme dengenize hem de ikili ilişkilerinize odaklanmanız gerekiyor.

2 Nisan’da Merkür geri hareketinde Merkür, sizin müşterek para alanlarınızda gerileyecek. O yüzden 25 Nisan’a kadar bir borcun altına girmek, birilerine borç vermek ya da birilerinden borç istemek için uygun bir zaman dilimizde olmayacaksınız.

Eğer bir şirketiniz varsa, vergi mükellefiyseniz bu dönem vergilerinizi, ödemelerinizi iyi kontrol etmeye özen gösterin. Bu süreçte düşünmeden atılmış adımlar, sabırsızlık enerjisi size hatalar yaptırabilir. Bu hataları en çok parasal konularda yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir para varsa, beklediğiniz bu paranın gelmeme, gecikme ihtimaline karşı önleminizi almayı da ihmal etmeyin.

10 Nisan’da Satürn ve Mars kavuşumunda sizin 7. ev dediğimiz ilişkiler alanınızda yani eşinizin ya da partnerinizin bu dönem attığı adımlarda bir zorlanma etkisini karşınıza getirebilir. Eşinizin ya da partnerinizin hayatında yaşanacak bir durum sizin hayatınıza da yansıyabilir. Bu dönemde onunla olan ilişinizde duvara toslamış hissedebilirsiniz.

Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu: 3 isim Türkiye'den! İşte o güzeller Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu: 3 isim Türkiye'den! İşte o güzeller

21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs kavuşumunda seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapacağınız işler, yurt dışı bağlantılı konular, ticari faaliyetler ve hukuk alanlarınızda hızlı olayları karşılayabilirsiniz. Güzel şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Nisan’da Akrep burcunda yaşanacak dolunay yakın çevrenize algınızı çevirmenize neden olacak.

 Nisan 2024 Terazi Burcu Yorumları

Nisan 2024 Terazi Burcu Yorumları

Terazi ve yükselen Teraziler bu ay, ailevi koşullar, eviniz, yuvanız bu konulara odaklı olacağınız bir ay!

Sevgili Teraziler, sağlığınıza ve özel ilişkilerinize özen göstermeniz gerekecek.

2 Nisan’da Merkür, sizin ilişkiler alanızda geriliyor. Bu da sevdiğinizle olan ilişkinizde sıkıntılı olayları karışınıza getirebilir. Daha önceden yaşadığınız bazı tartışmalarınız varsa bu dönem yeniden arttığını görebilirsiniz. Yine bu Merkür gerilemesi olmadan önce birinden hoşlandıysanız bu dönem karşı taraf kendini geri çekebilir. Ya da siz sabırsız olabilirsiniz veya karşı tarafının sabırsız adımlarla size yaklaştığını görebilirsiniz. Düşüncesiz bir laf ettiğini görebilirsiniz. 25 Nisan’a kadar dikkatli olmanızda fayda var. 8 Nisan’daki tutulma burayı hızlandıracak.

Bu tutulmayla beraber size öyle bir cesaret gelecek ki ilişkinizde bir anlamda devleşeceksiniz. Şifalanacaksınız ve bu şifalanma enerjisiyle birlikte geçmişte yaptığınız hatalara düşmeden yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Ya da tam tersi; partneriniz böyle hareket edebilir. Ama konu ne olursa olsun hem Merkür geriliyor hem tutulma zamanları hızlı kararlar almanız çok da doğru olmayacak.

10 Nisan civarı bayram içerisinde sağlığına ekstra özen göstermeniz gerekiyor.

21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs kavuşumu sizin para alanınızda gerçekleşiyor. Müşterek para alanınızda hızlı gelişimler alanınızdasınız. Beklediğiniz bir para varsa bu para gelebilir. Bu parayla ilgili çok güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Mirasla ilgili bir konu varsa bu konunun çözüme kavuşması, vergi dairesiyle ilgili bir sıkıntınız varsa bu sıkıntıların giderilmesi, borç bulmak istiyorsanız borcun karşınıza gelmesi, boşanma arefesindeyseniz nafakayla ilgili güzel bir haberin karşınıza gelmesi yani kısacası parayla ilgili konularda güzel gelişmeler var.

24 Nisan’da Akrep burcundaki dolunayda bu parasal konuların sonuçlarını cebinize oturtacak. Parayla ilgili konularda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

Nisan 2024 Akrep Burcu Yorumları

Nisan 2024 Akrep Burcu Yorumları

Akrep ve yükselen Akrepler bu ay iletişimsel konularda hız kazanacağınız bir ay olacak!

Sevgili Akrepler Nisan ayında iletişimizi yüksek tutabilirsiniz, gündelik hayatınızı bir rutine oturtmaya çaba gösterebilirsiniz. Nisan ayınız bunlarla geçecek.

2 Nisan Merkür geri hareketinde 25 Nisan’a kadar iş değişiklikleri başta olmak üzere işinizle ilgili büyük kararlar almamaya özen gösterin. Merkür sizin çalışma koşullarınız, gündelik hayatın ritmi ve sağlık alanlarınızda gerileyecek. Geçmişte yaşadığınız sağlık sıkıntılarınız karşınıza gelebilir. Ya da geçmişte beraber çalıştığınız insanların bu dönem daha ağırlıklı olarak hayatınıza sızmaya çalıştığını, onlardan bazı telefonlar aldığınızı, haberler aldığınızı fark edebilirsiniz. Ama var olan işinizde beraber çalıştığınız insanlarla iletişim problemlerine de açık olacaksınız.

8 Nisan’da yine iş hayatı, çalışma koşulları ve sağlık alanlarınızda bir tutulma yaşayacaksınız. Bu tutulma chironyen bir tutulma olacak. Şimdiye kadar almış olmanız ya da vermeniz gereken bazı kararları uygulamadığınız noktalarda bu tutulmayla beraber uygulamanız gerektiğini fark edeceksiniz.

İş hayatınızda ve çalışma koşullarınızda, şifalanmanız gereken ne varsa bu konular karşınıza gelebilir. Ve siz bu alanlarda kendinizi çok daha kuvvetli hissedebilirsiniz.

25 Nisan’a kadar Merkür gerilediği için önemli kararlardan uzak durmakta fayda var.

Diğer tarafta 21 Nisan’da Jüpiter’in Uranüs’le bir kavuşumu olacak. Bu kavuşum ikili ilişkiler ve özel hayatınızda çok güzel şans ve fırsatları karşınıza getirecek.

Hızlı olaylar altında olacaksınız. Hayatınızda bir insan varsa o insanın kariyerinde ve meslek hayatında çok güzel gelişmeler karşısına gelebilir. Siz de onunla birlikte bu gelişmeleri paylaşmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Evlenmeye karar verebilirsiniz. Ya da hayatınızda biri yoksa yeni bir insanı hayatınıza almak veya var olan ilişkinizi ileriye taşımak sizin için önemli olacak.

Israrla değişmemesini istediğiniz bir konu varsa değişimlere mümkün olduğunca açık olmanız gerekiyor. Ne kadar buna ayak diretirseniz o kadar bu işten zararlı çıkarsınız.

24 Nisan’da sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunay hayatınızla ilgili önemli kararlar almak üzere karşınıza gelecek.

Cinsel organ problemleri, baş ağrıları ve özellikle boyun kısmı sıkıntılarına, şeker intoleranslarına açık olabilirsiniz.

Nisan 2024 Yay Burcu Yorumları

Nisan 2024 Yay Burcu Yorumları

Yay ve yükselen Yaylar bu ay parayla ilgili konularda ekonomik davranmanız gereken bir ay olacak!

Sevgili Yaylar, Nisan ayında hem sağlığınızla ilgili konular, ev hayatınızda yapacaklarınız hem de size keyif veren konu ve olaylarla ilgili olacaksınız.

2 Nisan’da Merkür, sizin aşk evinizde geriliyor. Bu da eski aşkları kaşınıza getirebilir. Sadece eski aşkları karşınıza getiremeyecek, eski aşk problemlerini de karşınıza getirebilir. 25 Nisan’a kadar, var olan ilişkinizde geçmişte yaşadıklarınıza benzer bazı konuşmalar, cesur adımlar, müdanasız davranışlar (ne yapalım kardeşim, ben buyum işte işine gelirse gibi tavırlar) bunlara dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü sevdiğinize ve çocuğunuza karşı düşüncesiz hareket edebilirsiniz.

8 Nisan’daki tutulma da bu alanlarınızda hayattan aldığınız keyfi gölgeliyormuş gibi bir hissiyat içinde olmanıza neden olabilir. Aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişmeler, size keyif veren konularla ilgili hızlı gelişmeler, spekülatif alanlarda hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. Merkür de burada gerilediği için dikkatli adımlar atmakta fayda var.

Hem aşkta yenilenmek, yeniliklere hazır olmak istiyorsunuz ama bir yandan da yaralı olduğunuz konular var. Bu yaralı olduğunuz konuları şifalandıracak daha sonra kendinizde güç bularak yolunuzda ilerleyeceksiniz. Ya da çocuğunuzla ilgili konularda böyle hissediyorsunuz. Onunla olan ilişkinizde bir şeylerin yeniden yapılanma ihtiyacı varmış gibi görünüyor. Eski meseleleri açmayı, bu meseleleri hallettikten sonra yolunuzda ilerlemeyi ihmal etmeyin.

Ev ve aile hayatınızda bir dur enerjisi, bir sıkıntı, bir problem karşınıza gelebilir.  Evinizde kendinizi dağılmış, kendinizi bunalımda hissedebilirsiniz. Ama size keyif veren ortamlarda bu sıkıntıları geride bırakmak üzere hareket edeceksiniz.

Sağlığınızla ilgili konulara dikkat edin. 21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs sağlık alanlarınızda kavuşum halinde olacak. O yüzden size sağlığınızla ilgili konularda önemli açılımlar da sunabilir.

İş hayatınızda önemli gelişmeler altında olabilirsiniz. 21 Nisan civarı güzel bir iş teklifi gelebilir. Uzun zamandır halletmek istediğiniz, uzun zamandır karşınıza çıkmasını istediğiniz, o hayalini kurduğunuz güzel fırsatların da karşınıza gelme olasılığı çok yüksek.

24 Nisan’da Akrep burcunda yaşanacak olan dolunayda bir olayın ortaya çıkmasını sağlayacak. Kadersel diyeceğiniz bir dolunay yaşayacaksınız. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Bu iş hayatınızda gündelik hayatın ritminde olan bir olay olabilir. Ama aydınlandıkça, bazı şeyleri fark ettikçe yönünüzü nasıl değiştirmeniz gerektiğini de çok net göreceksiniz.

Nisan 2024 Oğlak Burcu Yorumları

Nisan 2024 Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak ve yükselen Oğlaklar bu ay hayatınıza yön vereceğiniz bir ay olacak!

Sevgili Oğlaklar, 2 Nisan’da Merkür, ev ve aile alanlarınızda geriliyor. 25 Nisan’a kadar aile büyüklerinizde, kendi kurmuş olduğunuz ailenizdeki insanlarla olan iletişiminizde sabırsız, agresif, düşüncesiz adımlarla ilerlemeniz söz konusu olabilir.

Yine bu dönemde emlak, alım satım, kiralama gibi işleriniz varsa yer değiştirmeyi düşünüyorsanız birkaç kez gözden geçirerek adım atmaya özen göstermelisiniz.

8 Nisan’da da ev ve aile alanlarınızda bir tutulma gerçekleşecek. Burada evinize ve ailenize dair vereceğiniz önemli kararları karşınıza getirebilir.

Yakın çevrenizdeki insanların hayatında bir dur enerjisi devrede olacak. Bu sizin sosyal medya alanlarınıza, iletişim alanlarınıza yansıyabilir. O yüzden araba kullanırken de olmak üzere 10 Nisan civarı artı eksi 5 gün alabilirsiniz. Bu dönemli dikkatli olmakta fayda var. Özellikle bir yerden bir yere gitmeyi planlıyorsanız.

Aile büyükleriniz ya da akraba, kardeşleriniz hayatında parayla ilgili konularda yaşanacak birtakım sıkıntılar olabilir. Onların hayatında yaşanan sıkıntılara göre siz onlara yardım etmek durumunda kalabilirsiniz.

21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs kavuşumunu aşk evinizde ve keyif evinde yaşayacaksınız. Bu da aslında aşka, keyfe, mutluluğa dair güzel fırsatların karşınıza geleceğini gösteriyor. Bir de risk içeren işlerden güzel paralar kazanacağınızı gösteriyor.

Sürpriz bir çocuk haberi alabilirsiniz.

24 Nisan’da Akrep burcunda yaşanacak dolunay, sosyal çevrenizde ve arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Arkadaşlarınıza, çevrenize önem vereceğiniz ve daha çok konuları orada yaşayacağınız bir dolunay yaşayacaksınız. Yine parayla ilgili konular hız kazanırken bu dönem özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi de ihmal etmeyin.

Nisan 2024 Kova Burcu Yorumları

Nisan 2024 Kova Burcu Yorumları

Kova ve yükselen Kovalar bu ay parasal konular ve yakın çevrenizle beraber atacağınız adımlar önemli olacak!

Sevgili Kovalar, Nisan ayına biraz isteksiz enerjilerle girebilirsiniz. “Bu ay ne yaparım, ne ederim, halletmem gerekenler üstüme üstüme geliyor” gibi düşünebilirsiniz. Ama Nisan ayı sizin için hem parasal konular önemli olacak hem de yakın çevrenizle beraber atacağınız adımlarda bazı planlar devrede olacak.

2 Nisan’da Merkür geri hareketinde Merkür, sizin iletişim evinizde gerileyecek. 25 Nisan’a kadar bilgisayarınızda, cep telefonunuzda yani elektronik cihazlarınızda oluşacak sıkıntı ve problemlere karşı açık olmalısınız.

Akraba ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde dikkatli konulmaya ve kendinizi doğru ifade etmekte özen gösterin.

Sosyal medya kullanıyorsanız bu dönem sosyal medyada yazacaklarınız ve söyleyecekleriniz fazla dikkat çekebilir. Bu etkiye karşı önlem almanızı öneririz.

8 Nisan’daki tutulmada iletişimsel işleriniz alanında gerçekleşiyor. Girişimcilik yönünüzün önem kazanacağı bir tutulma olacak.

10 Nisan’da Mars ve Satürn sizin para evinizde kavuşum halinde olacaklar. İki zorlayıcı gezegen, iki kötücül gezegen sizin para hanenizde kavuşuyor. Bu da şu anlama geliyor; yakın çevrenizden bir insanın yaşayacağı beklenmedik bir durum ya da parayla ilgili bir sıkıntısı sizin hanenize yansıyabilir. Bu dönem parasal konularda çok usturuplu adımlar atmanız gerekiyor. Ne çok açılmalısınız, ne çok daralmalısınız. Ama plan yapmalısınız.

21 Nisan’da Jüpiter ve Uranüs kavuşumunda ev ve aile alanlarınızda gerçekleşiyor. Evinizle ve ailenizle huzuru, mutluluğu bulabilirsiniz. Bir yer satın almaya kalkabilirsiniz. Bu dönemde arsa, arazi ya da bir toprağa yatırım yapmak sizi mutlu edebilir.

24 Nisan’daki Akrep burcu dolunayında ise kariyer ve iş alanlarınızda iyice görünür olmanızı sağlayacak. Bu dolunay hem annenizle ilgili konuları önem kazandırırken hem de kariyerinizde önemli bazı sonuçları karşınıza getirebilir. Yine bu dönem kariyer alanınızda ve iş hayatınızda çekişmelerden mümkün olduğunca uzak durmaya özen gösterin.

Nisan 2024 Balık Burcu Yorumları

Nisan 2024 Balık Burcu Yorumları

Balık ve yükselen Balıklar bu ay sosyal çevrenizin aktif olacağı bir ay olacak!

Sevgili Balıklar, 2 Nisan’da Koç burcunda yaşanacak olan Merkür gerilemesiyle birlikte 25 Nisan’a kadar maddi konularda dikkatli olmaya özen gösterin. Parayla ilgili işlerinizde şartları birkaç kez gözden geçirmek işinize yarayabilir. Eğer ticari faaliyetlerle uğraşıyorsanız, daha önce birlikte iş yaptığınız insanlarla bu dönem anlaşmalarınızı yenilemekte bir zarar yok. Ama size sıfırdan gelen bir insanla iş yapmamaya özen gösterin.

Parayla ilgili konularda çevrenize girişimci ve cesur yönlerinizle biliniyorsunuz ama konu kendi paranız olduğu zaman bu bir türlü gerçekleştiremiyorsunuz. Bu tutulmayla birlikte bunu daha net göreceksiniz. Bırakın başkalarını, önce kendi para konularınızda cesur olun, adım atın, şifalanın.

21 Nisan’da Jüpiter Mars kavuşumu üçüncü evinizde devreye girecek. Bu sizin için altın bir fırsat sunacak. Girişimcilik, satış, tanıtım, pazarlama alanında size çok büyük fırsatlar sunacak. Eğer bir yerde çalışıyorsanız özellikle o şirketin satış departmanında veya pazarlama departmanında çalışıyorsanız çok güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Diğer taraftan eğitim, seyahat, ticari faaliyetler konusunda da destekli olacaksınız ve önemlisi de yakın çevrenizden faydalar göreceksiniz.

10 Nisana dikkat! 10 Nisan civarı sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Planlarınız varsa bu planları uygularken bilinçaltınızı doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

24 Nisan’da Akrep burcunda yaşanacak dolunay, hem uzaktan gelecek haberleri hem seyahatleri hem ticari faaliyetlerinizi hızlandıracak. Eğer evliyseniz eşinizin akrabalarından da önemli haberler alabilirsiniz. Öğrenciyseniz; eğitim fırsatları, eğitimle ilgili konu ve olaylar bayramdan sonra gündeminize yerleşebilir.

İkili ilişkiler ve özel hayatınızın yöneticisi Merkür geri hareketinde! Bu da sevdiğiniz insanla ilişkinizin istediğiniz gibi olmaması etkisini karşınıza getirebilir. Karşı tarafı biraz kendi haline bırakmanızda fayda olacak.

12 burcun Nisan ayında yaşayacağı olayları sizlere sunduk. Burcunuzun Nisan ayında tutulmalardan ve dolunaydan etkilenerek yaşayacağı gelişmeleri aktardık. Umarız 2024 yılının en önemli ayı; fırsatlarla geçirdiğiniz, güzel etkilerin hayatınızda görünür olduğu bir ay olur.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz