Eski Cami Mahallesi Kurudere Caddesi 29. Sokak No: 2’de Eğitim hizmetine kapılarını aralayan BOĞAZİÇİVIP diğer şubelerindeki başarı ve deneyimini Salihli’ye taşıdı.

Boğaziçi Vıp (1)

“KURUMSAL KİMLİĞE SAHİBİZ”

34 Şubesi ile güçlü ve kurumsal bir kurum olduklarını ifade eden Manisa Atlantis Yönetim Kurulu Başkanı ve BOĞAZİÇİVIP Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Coşkun Çak, “BOĞAZİÇİVIP olarak biz 34. Şubemizi Salihli’de açtık. Kurumsal bir kimliğe sahibiz. Eğitim anlamında iddialıyız. Salihli’de özlem duyulan bir eğitim sistemi ile var olacağız. Güçlü bir öğretmen kadromuz var. Diğer şubelerimizdeki güçlü kadromuzu ile beyin fırtınası yapıp, bilgiyi harmanlayacağız. Salihli’ye tecrübemiz ile geldik.” dedi.  

Boğaziçi Vıp (10)

SALİHLİ’DE BİR İLKE İMZA ATILACAK

Eğitim kurumları bünyesinde Salihli’de daha önce hiç uygulanmamış bir sistemle ilçede bir ilke imza atacaklarını belirten Çak, “5. sınıftan 12. Sınıfa kadar TYT, AYT, LGS sınav grupları olarak sitemimizin içerisinde yer alıyor. Hatta Salihli’de bir ilk olarak sadece İngilizce dil sınıfı da açacağız.  Buda sistemimizde YDS olarak geçecek.” İfadelerinde bulundu.

Boğaziçi Vıp (3)

“SINIFLARDA SAYI KURALIMIZ OLACAK”   

Kalabalık sınıflarda eğitim olmayacağını belirten Çak, “Şuanda mevcut olan sınıflarımız 10-15 kişilik sınıf olarak güncelledik. 15 kişinin üstünde sınıflara öğrenci alımı yapmayacağız. Her sınıfımızda koçluk sistemi oluşacak. Bu sistemle öğrenciyle birebir ilgilenme, takip etme imkanı olacak. Bunun dışında da çocukların bir rehberlik desteğine de ihtiyacı olacağı için rehberlik hizmeti ile de öğrencilere destek vereceğiz.” diye konuştu.  

Boğaziçi Vıp (4)

52 DENEME SINAVI

Öğrencilerin sınavda başarılarını arttırmak amacıyla bolca deneme sınavıyla eğitimlerini perçinleyeceklerini de ifade eden Çak, “Merkezimizde 52 tane deneme sınavı olacak. Bu sınavlardan 30 tanesi TYT, 22 tanesi ise AYT olmak üzere yılsonuna kadar öğrencilerimiz sınava tabi olacak. Tabi bu TYT ve AYT gurupları için LGS gruplarında ise 34 civarında bir deneme sınavlarımız olacak.” dedi.

Boğaziçi Vıp (12)

FİYATLAR İÇERİSİNDE YER ALACAK

Birebirlerde eğitim süreci ve fiyat koşullarını değerlendiren Coşkun Çak,  “Hafta içerisinde çocuklara birebir eğitim sağlanmış olacak. Malum şimdi bire birler özel olduğu için saat ders ücretleri belirlidir ortalama bir ücret olacak ama kayıt olduğu zaman bu bire birler verilmiş olan fiyatlar içerisinde değerlendirilecek.” Şeklinde konuştu.

Boğaziçi Vıp (7)

KÜTÜPHANE ALANI

Öğrenciler için kurum içerisinde kütüphane alanı oluşturduklarını dile getiren Çak, “Öğrencilerimiz için bina içerisinde bir kütüphane alanı oluşturduk. Öğrencilerimiz dersten sonra ve ya boş zamanlarını değerlendirmesi için buradaki kütüphaneden faydalanabilecekler.” İfadelerine yer verdi.  

Boğaziçi Vıp (8)

ZENGİN İÇERİKLİ YAYIN DESTEĞİ

Kurumlarına özel yayın desteği ile eğitim vereceklerini söyleyen Çak, “Yayın zengin desteğimiz var. Zaten 34’üncü kurum olarak açıldığımız için kendi kapalı sistem yayınımız. Bu yayınları herhangi bir kitap evinde bulamazsınız. Bu yayınlar, özel olarak hazırlanan yayınlar. Zengin içerik ve güçlü bir eğitim kadrosuyla hazırlanmış yayın olma özelliği taşıyan yayınlardır.” dedi.

Boğaziçi Vıp (11)

VELİ ÖĞRENCİSİNİ SİSTEM ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLECEK

Kuruma özel bir internet sistemi ile veli öğrencisini ve sınavlarını görebileceğini vurgulayan Çak, “Biz kurum olarak gelişen teknolojiye çok önem veriyoruz. İnternet ve bilişim alanında öğrencilerimizin eğitimine destek verirken, velilerimizi de oluşturduğumuz sistem üzerinden bilgilendireceğiz. Deneme sınavları ve öğrencinin durumu ile ilgili bilgilere bu sistem üzerinden ulaşabilecekler.” diye konuştu.  

Boğaziçi Vıp (4)

AYRI SINIFLARDA EĞİTİM

MSÜ sınavları ve TYT için ayrı sınıflar oluşturdukları da sözlerine ekleyen Coşkun Çak şunları söyledi:  “Milli Savunma Bakanlığı sınavları için ayrı sınıflar açtık. Birde bunun dışında meslek liseleri için yarı bir TYT sınıfımız var. Eğer öğrenciler sadece ön lisans düşünüyorsa sadece bu sınıflardan da faydalanabilecekler.”

Boğaziçi Vıp (2)

“EĞİTİM SALİHLİ’DE BİZİMLE ŞEKİLLENECEK”

Güçlü eğitim kadrosuyla eğitim kadrosuyla Salihli’de başarıdan başarıya koşacaklarını işaret eden Çak, “Akademik anlamda çok başarılı ve dinamik bir kadromuz var. Salihli’de bu kadroyu öğrenciler ile tanıştırmak inanın bizim için çok güzel bir duygu. Burada çok güzel başarılara imza atacağız. Başarı odaklı çalışacağız zaten. En iyi yayınları kullanacağız, sınavların sonucunu etki eden denemeler kullanacağız bu anlamda. Burada önemli olan başka bir şey ise denemelerin takipleri. Koçluk ve rehberlik alanındaki öğretmenlerimiz bu sınavları değerlendirip tek tek aileleri ile görüşecek. Küçük sınıflarda 15-20 gün üzerinden veli toplantıları yapılıp veliye öğrencisinin çalışması, eksik noktaları, başarı durumları hakkında bilgiler verilecek. Yani eğitimin tam anlamıyla şeklini Salihli’de BOĞAZİÇİVIP olarak göğüsleyeceğiz.” dedi.     

BOĞAZİÇİVIP  Eğitime verdiği önemin haricinde kamu kurumları ile birlikte özel kurumlara ziyaret ve etkinliklere kurumsallığını perçinliyor.

1Bd45A0A B2Ee 444A A054 A3240F8A8F3CBOĞAZİÇİVIP Eğitim Kurumları olarak sayın Kaymakamımız Mehmet Kamil Sağlam'ı kurum müdürümüz Kemal Kaçamak, Kurum Müdür yardımcımız Seval Öztekin ve matematik öğretmenimiz Muazzez Tezcan ile ziyaret ettik bu nazik karşılamadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

21Fb8425 B213 426F A647 37A3B5511235 (1)BOĞAZİÇİVIP Eğitim Kurumu olarak Kurum Müdürümüz Kemal Kaçamak, Kurum Müdür Yardımcımız Seval Öztekin ve Tarih Öğretmenimiz Nergiz Kaçar ile kurum ziyaretleri kapsamında Özel Salihli Hastanesini ziyaret ettik Dr. Mustafa Çelik ve Satış sorumlusu Samet Bey’e bu nazik karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

13150F7E D7E8 4B23 B81C 5Ede0E7370B3

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması tarihi açıklandı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması tarihi açıklandı

Özel Medigüneş Hastanesi hastane yönetim kurulu üyesi Op. Dr Seçkin Meriçeli'ye ziyaret gerçekleştirilken, bizleri konuk ettikleri için Özel MediGüneş hastanesine teşekkür ediyoruz. 

D4B087B5 9F24 4106 Aec2 Cf8F4A6E4776LUNA AVM'de stant etkinliği

Ac9Ea3B4 40C6 4Afd 9Abe 275691C14584

3Af46504 5806 4200 9E26 D36Efc284A46 Tosun

BOĞAZİÇİVIP Eğitim Kurumları olarak yapmış olduğumuz bursluluk sınavı sonrasında 3000 TL hediye çeki kazanan öğrencilerimize hediye çeklerini verdik.

Muhabir: ONAY OZAN