Yunusemre Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu’nda yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri kamuoyuyla paylaştı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan toplantıda ilçenin kurucu belediye başkanı olan Mehmet Çerçi’nin 10 yıllık yönetimi süresince Yunusemre’ye kazandırdığı çalışmaların yer aldığı tanıtım filminin gösterimi yapıldı.


Konuşmasına Abdurrahim Karakoç’un ‘Acaba Kim Anlar’ şiiriyle başlayan Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi’nin konuşması sık sık tezahürat ve alkışlarla kesildi. Sıfırdan aldıkları belediyeyi 10 yılda ihya etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Mehmet Çerçi, “Sevgi ve hizmette sınır tanımadık. Gönül ve hizmet seferberliğimiz gördüğünüz gibi gün geçtikçe büyüyor. Derdimiz davamız, sevdamız Yunusemreliler’in gönlüne girebilmek. Bugün görüyoruz ki kocaman bir aile olduk. Yalnızca bugünün değil gelecek nesillerin ihtiyaçlarına cevap veren projeler ortaya koyduk, koymaya da devam ediyoruz. Asıl olan insana dokunmaktır. Sıfırdan bir belediye ile yola başladık. Bugünse Yunusemre, Ege Bölgesi’nin yıldızlarından biri oldu. Hem eser siyasetinde hem gönül belediyeciliğinde çok önemli projeleri hayata geçirdik” diye konuştu.

Emeklilere müjde

Bozulan kaldırımları onarıyor Bozulan kaldırımları onarıyor


“Projelerimizi yaparken de hiçbir insanımızın bu hizmetlerden mahrum kalmamasını gözettik” diyen Cumhur İttifakı Adayı Çerçi, “Tüm kırsal mahallelerimize hemen hemen tüm projeleri götürdük. Turizmin harekete geçirilmesi anlamında çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Aigai Antik Kentinde yürüttüğümüz çalışmalar, Ortaköy’de yaptığımız er meydanı, biyolojik gölet, kamp karavan projesi ve daha niceleri. Sosyal projelerimiz, gençlik projeleri, emeklilerimiz için yaptığımız çalışmalar. Onlar için sosyal tesislerimizin sayısını arttırıyoruz. Emeklilerimiz için sosyal konut yapacağız. Huzur kent projesi ile de 70 yaş üstü kimsesi olmayan vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. Birileri projelerden rahatsız oluyor. Akılları yetmiyor bunlara. Bırakın rahatsız olsun. Cumhur ittifakı hazır. Durmak yok, yola devam diyoruz” dedi.
Yeni dönem için hazırladıkları projelerin de lansmanını yapan Dr. Mehmet Çerçi, bu başarıda emeği geçen belediye çalışanlarını unutmayarak onlara teşekkür etti.

Kaynak: İHA