Öz, yaptığı yazılı açıklamada:

''Çok kıymetli ve değerli Salihli halkımız,  uzun ve yorucu bir seçim maratonundan sonra Salihli'miz bir değişime imza attı.
Bu seçim süresince bizlere samimiyetini dile getiren tüm Salihli halkına ve bize oy vererek destek olan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden beraber çalıştığımız teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve özellikle seçime ortak girdiğimiz Saadet Partimizin kıymetli yönetici ve teşkilat üyelerine katkı ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçimde 17 belediye başkan adayı arkadaşımın da çok büyük emekleri vardı. Her birinin emeklerini ayrı ayrı  kutluyorum. Bu seçimin kazananı Salihli halkımız olmuştur. Bundan sonra da söz verilen projelerin takipçisi olacağımızı burdan Salihli halkımıza duyuruyoruz.

Seçim günü sandıklarda görev yapan tüm arkadaşlarımıza, gün boyunca güvenliği sağlayan emniyet mensubu arkadaşlarımıza ve seçim sonuçlarını geç saatlere kadar sisteme giren ilçe seçim kurulunda görevli memur arkadaş ve yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Salihli’de rakiplerine fark atan kadın muhtar güven tazeledi Salihli’de rakiplerine fark atan kadın muhtar güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bütün teşkilatlarını bu başarılarından dolayı kutluyorum.
Belediye Başkanı seçilen Sayın Mazlum NURLU’ yu tebrik ediyorum. Mazlum Bey'in başkanlığının Salihli'mize hayırlar getirmesini diliyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Fatma Uysal