Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Sokakta sizin bilinçli yaratımın gücüyle en iyi, en geniş yaşamınızı yaratma yeteneğine sahip, tezahür eden bir usta olduğunuz söyleniyor. O halde neden küçük oynuyorsunuz Koç? O halde neden kendi gücünüzden şüphe ediyorsunuz? Hayatınızın bu bölümü, bakışlarınızı içe doğru çevirmenizi ve evreninize çağırmak istediğiniz mucizelere uygun olarak kendinizi yeniden programlamanızı gerektirir; bu ister ilişki durumunuzun yükselmesi, ister başarılı bir iş girişimi, ister bankada daha fazla para olsun. Şüpheye düştüğünüzde yazar Joseph Murphy'nin şu altın sözlerini hatırlayın: "Arzunuz, duanızdır. Arzunuzun gerçekleştiğini hayal edin ve onun gerçekliğini hissedin; böylece duanın kabul edilmesinin sevincini yaşayacaksınız.

Kozmik ipucu: Bilinçli yaratımın gücünden yararlanın, vahşi olan.

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Tutulmalar joker kart olarak kabul edilir. Bunlar sıklıkla önemli değişimler, sonlar, başlangıçlar, aydınlanmalar ve vahiyler getiren güçlü kozmik olaylardır. Olayları hızlandıran veya tahmin edemeyeceğimiz şekillerde yolumuzu değiştiren önemli katalizörler olarak hareket ediyorlar ve şu anda, bu değişimin bir sonucu olarak büyük bir destek alan şey profesyonel yaşamınız oluyor. Şimdi, kendinizden şüphe duymanız sizi bunalttığında hatırlamak isteyeceğiniz şey şu: Verilen fırsatları bilinçli olarak ortaya koydunuz, böylece büyüme + hızlanma yönünde hızla ilerleyebilirsiniz. Kendinize güvenin, yolunuza güvenin ve demir sıcakken vurun.

Kozmik ipucu: Gelişme zamanı!

İkizler Günlük Burç Yorumları

Eğer titreşimlerin 'kapalı' olduğunu düşünüyorsanız, muhtemelen öyledir. Kendinize bir iyilik yapın ve şu anda sezgilerinizin size söylediklerinden şüphe etmeyin. Enerjinizi tüketen veya frekansınızı düşüren etkileşimlere "hayır" demek şu anda şiddetle tavsiye edilir. Bazılarınız için aldatma, manipülasyon ve dram teması yaşanıyor olabilir. Evren size neyin titreşimsel bir eşleşme olduğunu ve neyin olmadığını açıklıyor, İkizler. Durum bunu gerektiriyorsa, sınırlarınızı yeniden belirlemekten veya kabloları kesmekten korkmayın. 

Kozmik ipucu: Gerçek size açıklanıyor.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

“Gerginlik, olmanız gerektiğini düşündüğünüz kişidir. Gevşeme siz olduğunuz kişidir." Gün içinde ilerlerken bu Çin atasözünü hatırlayın, Yengeç. Çenenizi açın, kaslarınızı gevşetin ve vücudunuzdaki yuvayı bulun. Para aklının gevezeliğinin ötesine geçemiyorsanız, sonsuz şimdiye dönmenin bir yolu olarak meditasyon, farkındalık ve günlük tutma gibi araçlara güvenin. Dahası, kartlar sizi bu akış durumuna girmenin bir yolu olarak su elementiyle bağlantı kurmaya da teşvik ediyor. Seçeneğiniz varsa doğal bir su kaynağına gidin veya havuzda yüzün. Şu anda evde ritüel banyo hazırlamanız da önerilir.

Kozmik ipucu: Nefes alın ve gerilimi serbest bırakın. Olmanız gereken yerdesiniz.

Aslan Günlük Burç Yorumları

Koç mevsimi yaşam arzunuzu güçlendiriyor Aslan. Bugün, tedbiri rüzgara bırakıp Spirit'in sunduğu sululuk ve lezzete 'evet' demek istiyorsunuz. Yukarıdaki gizemli güçlerden bir hatırlatma: Buraya pişmanlıklarla dolu bir hayat yaşamak için gelmediniz. Buraya risk almak, konfor alanınızın dışına cesurca çıkmak ve yaratıcı potansiyelinizi açığa çıkarmak için geldiniz. Kendinize bir iyilik yapın ve gerçekten arzuladığınız şeyi keşfetmekten çekinmeyin! Keşiften bahsetmişken, bazıları için sihirli otobüse binme fırsatı da gündemde olabilir. Eğer bu sizin durumunuz için de geçerliyse yepyeni bir maceraya hazır olun!

Kozmik ipucu: Bu, rüzgara dikkat etme mevsimidir.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Karşılıklılık sizin için ne anlama geliyor Başak? Sevdiğiniz kişi tarafından nasıl görülmek, duyulmak ve kutlanmak istersiniz? Gerçekten ne arzuladığınız konusunda bir kabul alanına girerek başlayın, böylece bunu diğerinize açık ve dürüst bir şekilde iletebilirsiniz. Profesyonel ve yaratıcı arayışlara gelince, 'benim yolum ya da otoyol' yaklaşımının sizi fazla uzağa götürmeyeceğini hatırlatırsınız. Bu nedenle aktif dinleme pratiği yapın. Mürettebat üyelerinizin söylediklerine dikkat edin. Kim bilir? Mütevazı kalarak yol boyunca birkaç şey öğrenebilirsiniz.

Kozmik ipucu: Bugün açık ve meraklı kalın.

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Öncesinin özelliği 'Hayır, haklıyım' deme eğiliminde olmasıdır. 'Bu benim yolum ya da otoyol olacak'. En güzel ilişkileri sabote etmenin bir yolunu bulur. Aşka gelince? Aşk, karanlıktan çıkmamıza yardımcı olur, böylece anlatıya daha fazla aydınlık ve parlaklık katabiliriz. Sadece bugün için şefkatli tarafınızdan yararlanın. Nefes alın ve kalp alanınızdaki genişlemeyi hissedin. Çevrenizdeki herkesin içindeki İlahi Olanı onurlandırmaya başladığınızda, birlik bilincinin ne anlama geldiği üzerinde düşünün.

Kozmik ipucu: Sevgi ve şefkat alanından yararlanmak için yeşil aventurin veya nefriti güç kristaliniz olarak benimseyin.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Ama bu gerçekten karmaşık mı yoksa sadece kafana girmeyi mi seviyorsunuz? Bir kez daha zihinsel jimnastik oyununa başladığınızda düşünmeniz gereken bir şey var. Unutmayın, en kötü senaryoyu gözünüzde canlandırmaya devam edebilirsiniz (ve gerçekleşecek mi!) veya yüzeyin altında olup bitenleri ele alabilirsiniz. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Dürüstlük gerçekten en iyi politikadır Akrep. Olumlu tarafı, Koç sezonunun başlangıcı size cesaret, güven ve inanç aşılıyor. Buraya patron hamleleri yapmak ve asla başaramayacağınızı söyledikleri şeyleri başarmak için geldiniz. Gözler ödülde.

Kozmik ipucu: Cesaret ve güven şu anda süper güçlerinizdir.

Yay Günlük Burç Yorumları

oğlak

Geçmişte olup biten her şey sizi varoluşunuzun bu noktasına getirdi. Bu ilahi infazın ne kadar çok plan gerektirdiğini hayal edebiliyor musunuz? Öyleyse gelecekle ilgili endişelerinizi bırakın Yay. Şu anda Ruh'un sizi cezalandırmadığına, hazırladığına güvenin. Bu yolda ilerlemenin en iyi yolu: Zahmetsiz çabanın yolunu seçin. Dışarı çıkmakta zorlanıyorsanız, bugün yoga matınıza dönmeyi ve bazı kolay, havadar onarıcı pozlar uygulamayı düşünün.

Kozmik ipucu: Koşullarınızın sizi inandırmasına rağmen her şey sizin lehinize gidiyor!

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Bugün, kendi başarınıza kadeh kaldırmaya çağrılıyorsunuz! Dağa sarsılmaz bir keçi gibi tırmandınız ve şimdi manzaranın tadını tepeden çıkarmanın zamanı geldi. Öyleyse o eski vinilin tozunu alın, oturma odanızda dans edin ve güzel zamanların geçmesine izin verin! Refahın Tanrıları ve Tanrıçaları yanınızdadır ve yolculuğunuzun bir parçası olanlarla paylaşırken sizi bereket ve lütuftan keyif almaya teşvik ediyorlar. Bununla birlikte, bu aynı zamanda geleceği planlamak için de harika bir zamandır; çitin sizin tarafınızdaki çimlerin her zaman gür ve yeşil olmasını sağlayacak yatırım ve tasarruf seçeneklerine bakın.

Günlük burç yorumları: 23 Nisan 2024 Günlük burç yorumları: 23 Nisan 2024

Kozmik ipucu: Kadeh kaldıralım, olur mu?

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Daha önce de söyledik, yine söyleyeceğiz: “Saat işliyor Kova burcu! Öyleyse, hayatınızda böyle bir aşkı tezahür ettirdiğiniz için şanslı olduğunuzu bilerek şimdiden duygularınızı itiraf edin! Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Geçen sezon havalı oynamak öyle bir şeydi ki." Zaten özel biriyle bir aşk hikayesi mi yazıyorsunuz? Onları daha derin bir düzeyde tanıdıkça bu bağlantının uzunluğunu ve genişliğini keşfetmeye yönelik kişisel davetiniz olacak. Unutma, buraya sevmek ve sevilmek için geldiniz!

Kozmik ipucu: Bu, duygularınızı kelimelere dökmenin mevsimi!

Balık Günlük Burç Yorumları

balık Burcu

Soru 'bunda iyi misiniz?' değil. Soru şu: 'Bunu yaparken eğleniyor musunuz?' Enerjinizi yeni bir hobiye veya ilgi alanına, bir süredir adınızı anan bir şeye adamak için mükemmel bir zaman. Bunu yaparken mükemmellik fikrinden vazgeçin ve kendinize 'onu kanatlandırma' iznini verin. Bununla birlikte, bugün kariyeriniz ve mali durumunuzla ilgili haberler de alabilirsiniz; potansiyel olarak hayatınızın gidişatını değiştirebilecek haberler (yani, tutulma sezonu resmi olarak başladı!). Şüpheye düştüğünüzde, cesaretinizi kullanın ve vahşi doğaya ve bilinmeyene adım atmak için kendinize güvenin.

Kozmik ipucu: Bugün kariyeriniz ve mali durumunuzla ilgili haberler de alabilirsiniz.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz