Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Koç Tapınağı'nda her şey neşe, kahkaha ve şehvetli zevklerle ilgilidir. Bunu şu şekilde düşünün: Evren sizin onurunuza bir parti veriyor. En kısa sürede LCV yaptığınızdan emin olun! Bununla birlikte, bu aynı zamanda spontane yolculuklara, gece yarısı dondurma turlarına ve kankalarla kahkahalara evet deme haftası. Aşk, bir buket kır çiçeği ve bir kutu çikolatayla kapınızı çalıyor; o yüzden kapıyı ardına kadar açın!

Kozmik ipucu: Bırakın güzel zamanlar geçsin!

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Ama bunu hissetmek için onu sarmanıza gerek yok! Bunun yerine yapmak istediğiniz şey kendinizi ortaya koymak ve hayatın sunduğu tüm sululuk ve lezzetlere "evet" demek. Ayrıca geniş yaşamak her zaman sizin tarzınız olmuştur Boğa! İşin kötü tarafı, bu geceki dolunay ve tutulma hassas tarafınızı tetikleyebilir ve bir süredir kaçındığınız bazı yaraları ortaya çıkarabilir.

Kozmik ipucu: Bunu çıkış zamanı olarak onurlandırın, böylece kendiniz için yeni bir hikaye yazabilirsiniz.

İkizler Günlük Burç Yorumları

Şu anda kartlar, duyarlılığınızı zayıflık yerine güçlü bir yön olarak görmenizi teşvik ediyor. Kendinizi daha iyi tanımanız ve yıllar içinde bastırdığınız yaralarınızı sarmanız için bir davet. Rahatsızlığın üstesinden gelmek ve acınızı güce dönüştürmek için gereken duygusal dayanıklılığa sahip olduğunuza güvenin. Bununla birlikte, sezgileriniz ile paranoyanız arasındaki farkı anlatmayı öğrenmek de önemlidir. Kafanızın kalabalık bir yer olduğunu düşünüyorsanız bunun yerine vücudunuza girin. 

Kozmik ipucu: Yoga, nefes çalışması ve doğada yürüyüş gibi topraklama uygulamaları, kendinizi sonsuz şimdiye, güzele demirlemenize yardımcı olacaktır.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Yaratıcı potansiyelinizi tamamen kullanmak, bu ay sizin için büyük bir tema. Şu andaki süper gücünüz: Birçok şapka takmak ve hepsini zarafetle kullanmak gibi esrarengiz bir yetenek. Unutmayın, nefret edenler en iyi yaptıkları şeyi yapacaklardır; bu da sizi, size neşe getiren şeyin peşinden gitmekten caydıracaktır. Mutluluğunuzun peşinden gidin ve yine de size neşe getiren şeylere odaklanın! Potansiyel bir partneri inceleme sürecindeyseniz, kontrol listenizi evde bırakın, merakı ve açıklığı süper güçleriniz olarak benimseyin. Bir şey bize mümkün olan en iyi şekilde şaşıracağınızı söylüyor!

Kozmik ipucu: Çok sayıda şapka takma yeteneğiniz gerçekten övgüye değer.

Aslan Günlük Burç Yorumları

Şu anda kendinizi ham, hassas ve korunmasız hissediyorsunuz; sanki ayaklarınızın altındaki halı çekilmiş gibi, Leo. Olay şu: Tutulmaların dramatik değişiklikleri tetiklediği biliniyor. Şu anda hatırlamanız gereken şey, evrenin size karşı çalışmadığıdır. Aslında size iyileşmeniz, büyümeniz ve başarısızlık ile reddedilme hikayesini yeniden yazmanız için mükemmel bir ortam sağlıyor. Kimse değişimin kolay olacağını söylemedi. Emniyet kemerinizi bağlayın ve yine de çılgın sürüşe hazırlanın! Hayatınızın bu zamanına şükran ve zarafetle bakacaksınız.

Kozmik ipucu: Değişim rüzgarlarını kucaklayın.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Sevgili Başak, kariyeriniz ve mali durumunuz söz konusu olduğunda harika bir zaman. Koç mevsimi sizi başarılı kılar, zenginleştirir, geliştirir, değişime ilham verir ve diğerlerini en yüksek potansiyellerini açığa çıkarmaya motive eder. Bilgelik alanından hareket etmeye devam edin. İnsanların size hayranlık duymasının bir nedeni var. Dahası, ruh rehberleriniz romantik yaşamınıza ekstra bir doz ışıltı göndererek size engelleri ortadan kaldırma ve partnerinizi daha derin bir düzeyde tanıma şansı sunuyor. Sadece bir hatırlatma: Siz olduğunuz gibi sevilmeyi hak ediyorsunuz.

Kozmik ipucu: Bir güvenlik ve istikrar dönemine giriyorsunuz.

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Terazi, perde kalkıyor, size içsel bilgeliğinizle derin bir bağlantı sunuyor ve psişik yeteneklerini yükseltiyor. Bu dönem sizi sezgilerinizin fısıltılarına her zamankinden daha fazla güvenmeye çağırıyor. Sessizlik sadece altın değildir; bu aydınlatıcıdır. Sessizlik içinde, içinizdeki Rahibe konuşuyor ve sizi çıplak gözle görülmeyen gerçeklere doğru yönlendiriyor. Bununla birlikte, bu zamanda rüyalara, vizyona ve eşzamanlılıklara dikkat edilmesi de tavsiye edilir. Öte yandan burcunuzdaki dolunay da gelecekle ilgili kaygılarınızı tetikleyebilir. Eğer bu sizin durumunuz için doğruysa, kafanızdan çıkıp vücudunuza girmeye odaklanın. Yoga, meditasyon, Tai Chi ve doğada yürüyüş gibi topraklama uygulamaları, kendinizi şimdiye demirlemenizi sağlayacaktır.

Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu: 3 isim Türkiye'den! İşte o güzeller Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu: 3 isim Türkiye'den! İşte o güzeller

Kozmik ipucu: Mutlu dolunay, güzel Terazi!

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Ya karşınızdaki kişi için bahaneler üretmeye devam edebilir ya da netlik arayabilirsiniz. Daha derine inmekten ve rahatsız edici sorular sormaktan korkmayın Akrep. Sorumluluk bu denklemin önemli bir parçasıdır. Bu nedenle Terazi burcundaki dolunay ve tutulmanın münzevi tarafınızı ortaya çıkarması muhtemel. Şu anda 'ortaya çıkma' havasında değilsiniz ve kesinlikle yüzeysel konuşmalar yapma havasında değilsiniz. Bir süreliğine alışılagelmişin dışına çıkmanız veya kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak kişilerle vakit geçirmeniz sorun değil.

Kozmik ipucu: En yakın arkadaşlarınızla samimi bir toplantı yapmak için partiyi atlayın.

Yay Günlük Burç Yorumları

oğlak

Değişimle ilişkimiz her türlü karmaşık olma eğilimindedir. Bir durgunluk ortamında olduğumuzda, onun ortaya çıkmasını bekleyerek bütün gece uyanık kalırız. Ancak bu değişimin eli kulağında olduğu her seferde, elde edilmesi zor olanı oynuyoruz. Konfor alanımızın içinde kalmak için her türlü bahaneyi üretiriz. Yay, bu sizin durumunuzda da geçerli olabilir mi? Evrenin size gösterdiği şeye direndiniz mi? Terazi burcundaki dolunay ve tutulma, artık en yüksek ve en büyük hayrınıza hizmet etmeyen şeyleri salıvermeniz için alan tutuyor. Gerçekten ve derinden arzuladığınız şeyin sizi bilinmeyende beklediğinin bir onayı olarak sizi bulacak.

Kozmik ipucu: Bugün salıverilme ritüellerine zaman ayırın.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Ama huzur içinde kalmalısın Oğlak. Sizi neşe ve mutluluk durumuna sokan şeye odaklanmalısınız. Sizi seçmek, sınırları belirlemek ve hayır deme hakkınızı kullanmak anlamına geliyorsa, öyle olsun. Öyle olsun. Tutulma mevsimi boyunca dersiniz? Sevdiğiniz insanlara, onların dramını kendinize ait hale getirmeden yer ayırmayı öğrenin. Öte yandan, kozmik hava sizi oldukça huzursuz ve tepkisel hissettiriyorsa dikkatli olun. Sözleriniz iyileştirme ve acıtma gücüne sahiptir. Geri alamayacağınız bir şeyi söylemek istemezsiniz.

Kozmik ipucu: Tepki vermek yerine yanıt vermeyi seçin.

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Tutulmalarla ilgili olan şey, dramatik değişimin katalizörleri olmaları nedeniyle eski yaraları tetikleme eğiliminde olmalarıdır. Hayatımızın dönüşüme ihtiyaç duyan alanlarını vurguluyor, gizli gerçekleri veya bastırılmış sorunları gün ışığına çıkarıyorlar. Bununla birlikte, eski döngüleri kapatmak da şu anda bir temadır. Eğer bu sizin durumunuz için doğruysa, bakış açınızı değiştirin Kova. Verilen kişinin, yerin veya durumun hayat hikayenizde amacına hizmet ettiğini kabul edin.

Kozmik ipucu: Veda etmek nadiren kolaydır, ancak şu anda bunun için çağrılıyorsunuz.

Balık Günlük Burç Yorumları

balık Burcu

Bu dolunayı kozmik mezuniyet töreniniz olarak düşünün Balık! Zirveye giden yolu hak ettin; uçan renklerle zirveye giden yolu hak ettin, boo! Hak edilmiş bir alkışa hazırlanın. Aynı zamanda, kendi yolculuğunuzu, yani yolda karşılaştığınız zorluklarla zarif bir şekilde baş etme yeteneğinizi kabul etmek için bir dakikanızı ayırın. Eğer uzun mesafe seyahati düşünüyorsanız araştırmanızı yapın ve rezervasyonunuzu önceden yapın. Vizyonunuz ve öngörünüz bu noktada işinize yarayacak.

Kozmik ipucu: Bu, birçok atılımın zamanıdır!

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz