Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Eğer yolun hemen açılmasını bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz Koç. İşler biraz karıştığında hatırlamanız gereken şey, bunu sizin seçmiş olmanızdır. Bunu iyileşmenin, dönüşmenin ve kendinizin bir sonraki versiyonuna adım atmanın bir yolu olarak seçtiniz. Günlük istemi: Seviyenizi yükseltmeye ve büyük hayaliniz için tam olarak ortaya çıkmaya ne şekilde çağrılıyorsunuz? Kalbiniz doğru yerde olduğu sürece her aşamada ihtiyacınız olan yardım ve kaynakların size sağlanacağına güvenin.

Kozmik ipucu: Ne şekilde seviye atlamaya ve büyük rüyaya tam olarak katılmaya çağrılıyorsunuz? 

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Bu hafta sonu sizin için her şey yaratıcılık ve tutkuyla ilgili! Bunu, fikirlerinizin ekran görüntüsünü aldığınız ancak aslında başlamadığınız projeye başlamak için kozmik işaretiniz olarak düşünün. İster mekanınızı huzurlu bir sığınağa dönüştürmek için yeniden dekore etmek olsun, ister vlog/senaryoya başlamak olsun, şimdi bu hayalleri gün ışığına çıkarmanın tam zamanı. Bilgeler için söz: Her şeyin bir başyapıt olması gerekmez. Bazen sihir, karmaşada ve onunla birlikte gelen öğrenmede gizlidir.

Kozmik ipucu: Mükemmellik, yaratıcılığın düşmanıdır. 

İkizler Günlük Burç Yorumları

İkizler, şampanyayı patlatmaya ve etrafa biraz parıltı atmaya hazır olun çünkü bu hafta sonu büyük, küçük ve aradaki her şeyi kazanmanızı kutlamakla ilgili. Ne kadar harika olduğunuzu kabul etmenin, başarılarınızın tadını çıkarmanın ve hatta belki biraz da olsa kendinizi takdir etmenin zamanı geldi. Dışarıda en iyi hayatınızı yaşarken, gerçek mutluluğun çoğu zaman bu güzel hisleri başkalarıyla paylaşmaktan kaynaklandığını unutmayın. Bazı moral verici mesajlar (ve memler!) göndererek, en sevdiğiniz iyi hissetme şarkı listenizi paylaşarak ve hatta kalbinize yakın bir amaç için gönüllü olarak sevgiyi yayın. Bulaşıcı enerjinizin odayı aydınlatmanın bir yolu var!

Kozmik ipucu: Bu güzel hisleri konfeti gibi etrafa yayıyorsunuz!

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Benzer benzeri çeker, Yengeç. Bunu söylerken kast ettiğimiz şey: Düşüncelerimizi, duygularımızı ve inançlarımızı çağırdığımız şeylerle uyumlu hale getirerek varlığımızdaki mucizelere tanık olabiliriz. Ama bunun konuyla ne alakası var? Şu anda tezahür etme yeteneklerinizin 10 kat olduğu gerçeği. Bilgeler için kelime: Gücünüzü farkındalıkla kullanın. Dahası, kartlar profesyonel yaşamınızda bir talih değişikliğine işaret ediyor. Sektörünüzden etkili isimlerle omuz omuza olma fırsatı. Eğer karışma ve kaynaşma fırsatı karşınıza çıkarsa, o güç kıyafetini giyin ve sadece "evet" deyin!

Kozmik ipucu: Ah merhaba, tezahür eden maven!

Aslan Günlük Burç Yorumları

Sponsorluk Düşüncesi nedir Leo? Düşüncenin arkasındaki orijinal düşünce? Unutmayın, düşüncelerimiz rastgele olaylar değil, gerçekliğimizi şekillendiren güçlü güçlerdir. Bilinçli ya da bilinçsiz olarak evrene koyduğumuz her şey, hayatımıza çektiğimiz şeyleri etkileyen belli bir enerji ya da titreşim taşır. Dolayısıyla, suçlama oyunu oynamak yerine, evreni bir ayna olarak tanıyın ve bu paradigma değişimini yaratmak için gereken içsel çalışmayı yapın. 

Kozmik ipucu: Bilinçli yaratımın gücünden yararlanın.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Daha önce de söyledik ve yine söyleyeceğiz: Siz düşünceleri şeylere dönüştürme yeteneğiyle kutsanmış, tezahür eden bir ustasınız. Bu nedenle mümkün olan en iyi sonucu görselleştirirken bilinçaltınızın gücünden yararlanın. Gerçekliğinizin yakında vizyonunuz ve titreşiminizle eşleşeceğine güvenin Başak. Bu hafta sonu sizin için kartlarda: İç cephede kutsanmış bir başlangıç. Bu, yeni bir eve taşınmak, mevcut yatağınızı yenilemek veya ailenizle kaliteli zaman geçirmek anlamına gelebilir!

Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu: 3 isim Türkiye'den! İşte o güzeller Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu: 3 isim Türkiye'den! İşte o güzeller

Kozmik ipucu: İç cephede kutlu bir başlangıca işaret edilir.

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Eşsiz planınız nedir Terazi? Kalabalığın içinde sizi öne çıkaran şey nedir? Şimdi küçük oynamanın ya da zaten yapılmış olanı yapmanın zamanı değil. Türünün tek örneği olan fikirlerinizle dünyanın gözlerini kamaştırırken ve tek boynuzlu dostlarınıza tıpkı sizin gibi vahşi doğada maceralara atılmaları için ilham verirken, içinizdeki ucube bayrağını dalgalandırmanın zamanı geldi. Bununla birlikte, konu hayatınızın belirli yönlerine geldiğinde bir durgunluk hissi hissedebilirsiniz. Yolculuğunuzu başkalarınınkiyle karşılaştırma ihtiyacını bırakın. Bunun yerine yapmak istediğiniz şey, burada ve şimdi olmak ve ilerlemeden önce entegre etmeniz gereken dersler üzerinde iç gözlem yapmaktır.

Kozmik ipucu: Buraya göz kamaştırmak için geldiniz!

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Zen Budizminin uygulayıcıları "zihninizi boşaltın" derken, takıntılardan ve ön yargılardan kurtulma ve maymun zihninin sürekli gevezeliğinin üzerine çıkma sanatına atıfta bulunuyorlar. Bunu, bulanık suların ortasında açan nilüfer çiçeğini izlemek için netlik, sakinlik ve ılımlılık durumuna ulaşmanın nihai hile kodu olarak düşünün. Şu anda koşullarınız, içinizdeki o mecazi yolculuğa çıkmanız için bir katalizör. Bilge olanlar için kelime: 'Bu neden benim başıma geliyor?' sorusunu değiştirin. 'Bundan ne öğrenebilirim?'

Kozmik ipucu: İç gözünüzü uyandırın ve olayların sizin için olduğunu anlayın.

Yay Günlük Burç Yorumları

oğlak

Teknoloji bizi sevdiklerimizle her zaman bağlantıda olduğumuza inandırır. Ancak birçok bakımdan her zamankinden daha yalnızız! Bu soulscope'u size evin sadece bir yer değil, bir duygu olduğunu hatırlatan suç ortaklarınıza ulaşmak için kozmik bir işaret olarak düşünün! Merkür'ün tekrar geriye doğru dansa başlamasıyla birlikte, arkadaşlarınızın, iş arkadaşlarınızın ve eski sevgililerinizin ağaçlardan fırladığını bile görebilirsiniz. Ne yazık ki bu etkileşimlerin hepsi hoş olmayabilir. Bilge olanlar için söz: İddialı olmaktan ve gerektiğinde sınırlar çizmekten korkmayın.

Kozmik ipucu: Sınırları çizme zamanı.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Bunu daha önce yüzlerce kez duymuşsunuzdur ama şunu söylemek gerekiyor: Geçmiş ve gelecek yalnızca bir yanılsamadır. Burada ve şimdi olmaya odaklanın. Kendinizi alıcı moda sokmaya izin verdiğinizde, aradığınız yanıtlar size doğru yolu bulacaktır. Bununla birlikte, şu anda kendinizi oldukça hassas hissediyor olabilirsiniz. İşler zorlaştığında hatırlamanız gereken en önemli şey, akışın tersine ilerlemek zorunda olmamanızdır. Güvenli alanınızı bulun Oğlak. Şimdilik etrafınızı, size derinlemesine tanık olunduğunu hissettiren kişilerle çevreleyin. 

Kozmik ipucu: 'Bu da geçecek' mantrasını hatırlamak, bunu aşmanıza yardımcı olacaktır!

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Şu anda bilmeniz gereken bir şey varsa, o da işlerin planınıza göre ilerlemesinin pek mümkün olmadığıdır. Yol boyunca her adımda engellerle karşılaşabilirsiniz. Ancak bu soulscope'u bir felaket ve kasvet işareti olarak almayın. Bunu içsel çalışmayı yapmanız ve oyunda ilerlemek için neyi öğrenmeniz/kabul etmeniz gerektiğini kendinize sormanız için bir hatırlatma olarak düşünün. Bazılarınız çevrenizdeki kişilerin muhalefetiyle karşı karşıya olduğunuzu hissedebilir. Şunu düşünün: Buraya radikal değişiklikleri harekete geçirmek için geldiniz. İnsanlara konfor alanlarından çıkmaları konusunda ilham vermek kutsal amacınızın bir parçasıdır. Gerçeğinizi somutlaştırarak, değişim olarak başlayın.

Kozmik ipucu: İlerlemek için neyi kabul etmeniz gerekiyor?

Balık Günlük Burç Yorumları

balık Burcu

Her şey böyle oldu çünkü öyle olması gerekiyordu, çünkü ruhunuz seviye atlamak ve kendinizin en bedenli versiyonuna adım atmak için belirli dersleri seçti. Bugün yeni aya ve tutulmaya hazırlanmanın bir yolu olarak kendinizi ve geçmişinizi affetmeniz konusunda yönlendiriliyorsunuz. Hareket ve meditasyon yoluyla üzerinize yük olan yoğun enerjiyi salıvermeye odaklanın. Hissettiklerinizi bir parça kağıda yazmak ve ardından kağıdı ateşe vermek de her türlü rahatlatıcı olacaktır.

Kozmik ipucu: Geçmişinizi affedin. Üzerinize ağırlık yapan yoğun enerjiyi serbest bırakın.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz