Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Tutulma gölgesini düşürürken beraberinde derin bir iç gözlem ve duygusal hesaplaşma anını da getiriyor. Bu dönem, sizi ruhunuzda oyalanan kalp ağrıları ve hayal kırıklıklarıyla yüzleşmeye ve onlardan iyileşmeye teşvik eden kozmik bir sarsıntı gibi hissedilebilir. Yaraları kabullenmenin, öğrenilen dersleri bütünleştirmenin ve zarafetle ilerlemek için gereken gücü bulmanın zamanıdır. Meditasyon, günlük tutma, doğada yürüyüş gibi farkındalığınızı derinleştirmenizi sağlayacak uygulamalar şiddetle tavsiye edilir.

Kozmik ipucu: Nefes alın ve size açıklanana hazır olun!

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

İşte hayata ve onunla birlikte gelen tüm çılgınlığa ve kargaşaya! İyi bir yerdesiniz Boğa ve her şeyin sonunda sizin için uyumlu hale geldiğini hissediyorsunuz. Olanlara ve henüz gelecek olanlara şükrederken, nimetlerinizi saymaya devam edin! Dahili radyo frekansınızı şükran tutumuna göre ayarlamak, onlara düzinelerce bereketin gelmesini sağlayacaktır! Bu nedenle, bu hafta kişisel bakım ve şımartma havasında da olabilirsiniz. Bu nedenle eğlenceye ve zevke zaman ayırın. Titreşimlerinizi yükselten ve ruhunuzun şarkısını uyandıran kutsal kişisel bakım ritüellerine zaman ayırın.

Kozmik ipucu: Bardağınız taştığında!

İkizler Günlük Burç Yorumları

Evlendiğiniz gün evliliğinizi nasıl etkileyecek? Yeni evlenecekler için günler ve anlamları Evlendiğiniz gün evliliğinizi nasıl etkileyecek? Yeni evlenecekler için günler ve anlamları

Gemini, hiç kendinizi akışınızda gezinirken, herkesin öne çıkan filminin gişe rekorları kıran bir film olduğunu ve sizinkinin kısıtlı bir bütçeyle daha bağımsız bir film olduğunu hissettiğiniz oldu mu? Tutulma mevsimi boyunca kayıplar ve sonlar sizin için bir tema olabileceği göz önüne alındığında, bu hafta zor bir dönemden geçtiğinizi hissedebilirsiniz. Eğer bu sizin durumunuz için doğruysa, yas tutmanız gereken şeyin yasını tutma iznini kendinize verin. Ama gerçekten dediğiniz gibi hareket etmek istiyorsanız, olup biteni romantikleştirmeyin. Bu yeni ay ve tutulmanın etkisi altında şu anda yüksek benliğinizin bilmenizi istediği bir şey varsa, o da yer açtığınız şeyin geride bıraktıklarınızdan çok daha muhteşem olduğudur. 

Kozmik ipucu: Yer açtığınız şey, arkanızda bıraktığınızdan çok daha muhteşem. 

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Anladık Yengeç! O yapılacaklar listesine bakmak kaygıyı tetiklemek için yeterlidir. O halde bir dakikanızı ayırın. Bir dakikanızı ayırıp gerçekten önemli olana, dikkatinizi hak edene öncelik verin. Güne ilk üç önceliğinizi belirleyerek başlayın; onları işaretlediğinizde kendinizi bir patron gibi hissetmenizi sağlayacak üç ulaşılabilir hedefi düşünün. Ve artık görevlerinizi düzenlemekten su içmenizi hatırlatmaya kadar hemen hemen her şey için bir uygulama var. Tüm bunlara rağmen seksi ve sulu kalmayı unutmayın! 

Kozmik ipucu: Zamanınız ve enerjiniz çok değerli.

Aslan Günlük Burç Yorumları

Peki ya Evrenin her zaman sizin lehinize komplo kurduğunu söylesek? Peki ya her şeyin hassasiyetle planlandığını ve her şeyin sizin en yüksek ve en büyük hayrınızı destekleyecek şekilde düzenlendiğini söylesek? Suçlama oyunu oynamak yerine içsel inançlarınızı değiştirmek için bilinçli bir çaba gösterin. Evrene bir düşman olarak değil, müttefikiniz olarak bakmaya başlamanın zamanı geldi. Niyetlerinizi net bir şekilde belirlemenin, ilham verici eyleme geçmenin ve sizi yarı yolda karşılayacak güçlere güvenmenin zamanı geldi. Henüz göremeyeceğiniz, dokunamayacağınız, tadamayacağınız ve cildinizin altında hissedemeyeceğiniz o kadar çok sihir var ki!

Kozmik ipucu: Evrene müttefikiniz olarak bakmaya başlayın!

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Her şey şu anda sizin lehinize çalışıyor. Büyüyorsunuz, gelişiyorsunuz ve kutsal amacınızı gerçekleştirmenizi ve hayatınıza daha fazla bolluk getirmenizi sağlayacak kazançlı fırsatları çekiyorsunuz. Öyleyse kendinize parlama izni verin Başak! Kendinize kendi sınırlarınızı zorlama, yaratıcı potansiyelinizden yararlanma ve kolektif düzeyde değişime ilham verme iznini verin. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Buraya küçük oynamaya gelmedin! Buraya yüksek potansiyelinizi açığa çıkarmak ve en geniş yaşamınızı yaşamak için geldiniz.

Kozmik ipucu: İşte kutsal amacınızı gerçekleştirmek ve deneyiminize daha fazla bolluk çekmek için. 

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Bir anlığına gerçekçi olalım Terazi: Sizi burada kim tutuyor; dış bir güç mü, yoksa kendi sınırlamalarınız mı? Bunu daha önce de söyledik ve tekrar söyleyeceğiz: Burada olmanız gerektiği için buradasınız; çünkü evrendeki her molekül sizin burada olmanız için komplo kurdu. Kendinizden veya sihrinizden şüphe etmeyi bırakın Terazi. Koç burcundaki yeni ay ve tutulma portalına adım attığımızda, o görünmezlik pelerinini sonsuza dek üzerinizden atmaya ve ait olduğunuz yere, spot ışıklarına adım atmaya çağrılıyorsunuz! 

Kozmik ipucu: Buraya bir fark yaratmak için geldiniz!

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Akrep burcu bu hafta, geçmişin anılarının anın tatlılığıyla harmanlanarak büyüleyici bir anlatının ortaya çıktığı nostaljik bir aşk hikayesinden bir sayfa gibi açılıyor. Kendinizi her zamankinden daha fazla anıları anımsarken, zamana direnen ortak deneyimler ve bağlantılar havuzunun derinliklerine dalarken bulabilirsiniz. Ve bu düşünceli yolculuğun ortasında bir tanınma kıvılcımı titriyor; çevrenizde bir arkadaşlık veya bağlantıdan daha fazlası olabilir mi? Kırılganlığın bir güç olduğunu içsel olarak bilerek kendinize keşfetme izni verin.

Kozmik ipucu: İster dostluk ister aşk olsun, kalıcı bir ilişkinin temeli karşılıklı saygı, anlayış ve sevgi üzerine kuruludur.

Yay Günlük Burç Yorumları

oğlak

Bu hafta, yanlışlıkla duygusal bagajınızı açık bırakmışsınız ve şimdi her şey yere dökülmüş gibi hissedebilirsiniz. Mesele şu ki Yay: Direnişiniz sadece ilerlemeyi zorlaştıracak. Öyleyse, bir dakikanızı ayırıp, evrenin bu temizliği ve arınmayı düzenleyen en iyi arkadaşınız olduğunu, böylece en iyi hayatınıza gerçekten uyum sağlayabilmenizi hatırlayın. Günlük istemi: Tutuşu nasıl ve nerede gevşetmem gerekiyor? Durun, nefes alın ve bakışlarınızı içeriye doğru çevirin.

Kozmik ipucu: Tutamağı gevşetin, olur mu?

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Anladık Oğlak! Patron modundayken, dünyayı ele geçirmeye çalışırken, duygular gerçekten dikkat dağıtıcı olabilir. Ama daha ne kadar kendi duygularınızla ​​saklambaç oynayacaksınız? Bu hafta, gelgitlere, akışa ve aradaki her şeye teslim olmanız için yönlendiriliyorsunuz. İçimizden bir ses, ilişki dinamiğinizde muhtemelen gizli bir hazine keşfedeceğinizi söylüyor! Elbette bu, kendinizi sevmenin modasının geçeceği anlamına gelmiyor. Bilge olanlar için bir söz: Kendinize bir aşk mektubu yazın ve onu bir öpücükle mühürleyin ya da gün boyunca kalbinizin şarkı söylemesini sağlayacak bir şarkı listesi oluşturun.

Kozmik ipucu: Kendinize bir aşk mektubu yazın ve onu bir öpücükle mühürleyin.

Kova Günlük Burç Yorumları

Kova

Bugün kendinizi geçmiş ilişkiler, kaçırılan bağlantılar veya kişisel aksaklıklar üzerine düşünürken bulabilirsiniz. Bu kasvetli bir deneyim olsa da, aynı zamanda büyüme ve daha derin anlayış için paha biçilmez bir fırsattır. Tutulma, üzüntü anlarında bile dönüşüm ve yenilenme potansiyelinin bulunduğunu hatırlatıyor. Bu duygusal sularda gezinirken iyileşme yolculuğunuzu destekleyen uygulamaları benimsemeyi düşünün. Günlük tutmak, meditasyon yapmak veya güvenilir bir terapist veya şifacıdan destek almak, duygularınızın ve içgörülerinizin ortaya çıkması için sağlıklı çıkış noktaları sağlayabilir. Sevgili bir arkadaşınıza ihtiyaç duyduğu anda sunacağınız alanı ve nezaketi kendinize ayırın.

Kozmik ipucu: Kendinize ve sürece karşı sabırlı olun.

Balık Günlük Burç Yorumları

Merhaba, "Aşk Havada" adlı kendi bölümünüze hoş geldiniz! Doğru, Balık! Bu hafta tüm Aşk Tanrısı yanınızda ve hem sihir hem de haylazlık yapma havasındalar. Bekar Neptünlüler kendilerini, sanki yıldızlar tarafından kişisel olarak yazılmış gibi hissettiren beklenmedik bir sohbete sürüklenirken bulabilirler.. Halihazırda bir romantik komedide rol alanlar için, şimdi bu bağları derinleştirmenin zamanı; Netflix'i daha az düşünün ve sakin olun, daha samimi sohbetler ve paylaşılan hayaller. En iyi yanı: Şu anda onlarla paylaşamayacağınız hiçbir şey yok!

Kozmik ipucu: İşte dünyanızı aydınlatan güzel bağlantılara!

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz