Lidya Sanat Spor Kulübü, Manisa Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Kulüpler arası Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Manisa İl Birinciliği Yarışmasında Minikler Geleneksel Düzenlemesi Dal’da 85.66 puan alarak İl Birincisi oldu.

Kupa (7)-1

Salihli’de, Atatürk ve Gençlik Festivali programı belli oldu Salihli’de, Atatürk ve Gençlik Festivali programı belli oldu

Elde edilen başarı hakkında açıklamalarda bulunan Lidya Sanat Spor Kulübü Kurucusu Ahmet Adıyaman, “3 yıldır ara vermeden yarışmalara katılıyoruz. Geleneklerimizi, kültürümüzü yaymak adına çıktığımız bu yolda yaklaşık 5 aydır gece gündüz, yağmur çamur demeden gerek öğrencilerimiz gerek velilerimizle elimizi taşın altına koyup bu birinciliği sonuna kadar hak ederek kazandık. Bizlere bu yolda destek veren sponsorlarımıza, Lidya Sanat Kulübü Yönetim Kurulu’na ve ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi sırada bölge finali var. Salihli’nin çocuklarına destek olalım ellerinden tutalım. Bu şehrin çocukları en iyi yerlerde olmayı sonuna kadar hak ediyor. Tekrardan herkese teşekkürlerimizi sunuyorum”

Kupa (5)

Kupa (4)-1

Kupa (3)-1

Kupa (2)-1

Kupa (1)-1

Muhabir: Fatma Uysal