https://www.ilan.gov.tr/ilan/tum-ilanlar?aci=65İlan.gov.tr adresinde yer alan ilanda Manisa Ahmetli'de 7.250m² tarla çoklu satış yöntemiyle mahkemeden satılığa çıkarıldığı duyuruldu.

Yer alan ilanda satış günü ve detayları ise şu şekilde: Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/24 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1.Amatörde bol gollü hafta 1.Amatörde bol gollü hafta

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri :Özellikleri :Manisa İl, Ahmetli İlçe, AHMETLİ Mahalle, 274 Parsel, , 7.250 m2 yüzölçümü, Parsel işlenebilir, killi-tınlı bir toprak yapısına ve orta derinlikte profile sahiptir. Su tutma kapasitesi orta, orta geçirgen, tuzluluk, alkalilik ve drenaj problemi olmayan bir arazidir. Parselin % 2-3 ortalama eğime sahiptir. Çevresinde bulunan taşınmazlar tarım arazisi olarak kullanılmaktadır. Arazi Ahmetli ilçe merkezine kuş uçumu mesafe ile 1,66 km ve İzmir-Ankara Karayoluna 902,00 metre, en yakın yerleşim yerine 630,00 metre mesafededir. İmar Durumu :imar planı dışında kalmakta olup tarım arazisi durumundadır.

 İlanın detayını incelemek için tıklayınız

Kaynak: Haber Merkezi