Başka bir kişiyi çekiçle öldürdüğü gerekçesiyle cezaevinde yatıp, 23 Eylül'de tahliye olan Onur T. (42), Saruhanlı ilçesi kırsal Adiloba Mahallesi'ndeki evine gitti. Burada anneannesi ve annesi ile kalan T., bir süre sonra mahallede yalnız oturan ve varlıklı biri olarak bilinen Atike Eroğlu ile tanıştı. T., daha sonra da görüşmeye devam ettiği Eroğlu'ndan iddiaya göre; 26 Ekim'de iş kurmak için para istedi. Eroğlu'nun kabul etmemesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Eroğlu, eline aldığı tornavida ile kendini korumaya çalıştı. T, Eroğlu'nun elinden tornavidayı zorla alıp, ellerini bağladı. Ardından da tornavidayı ve bıçağı Eroğlu'nun boynuna sapladı. Eroğlu olay yerinde hayatını kaybetti, T kaçtı.

Borç tartışmasında kan döküldü! Keserle saldırdı Borç tartışmasında kan döküldü! Keserle saldırdı

KOKULAR GELİNCE CESET BULUNDU

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde 4 gün önce yalnız yaşayan 68 yaşındaki Atike Eroğlu'nu öldüren katil zanlısı, Manisa İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Dedektifler tarafından İzmir'de yakalandı.

Olay, geçtiğimiz 4 Kasım günü ilçeye bağlı Adiloba Mahallesi'nde meydana geldi. İkamet ettiği evde yalnız yaşayan Atike Eroğlu'dan uzun süre haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Eve gelen ekipler Eroğlu'nu odada elleri bağlı şekilde ölü olarak buldu. Jandarma dedektiflerinin yaptığı araştırmada, Atike Eroğlu'nu öldüren zanlının komşusu, 42 yaşındaki O.T. olduğu tespit edildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Eroğlu'nun cesedinin bulunduğu haberini alan Toraman, aynı gün Buca'daki evlerinden ayrılıp, ortadan kayboldu. Jandarma, bunun üzerine şüpheli olarak T’nin üzerinde yoğunlaştı. Ekipler, T’nin evine gelebileceği ihtimalini değerlendirip, sivil olarak Buca'daki evlerinin çevresinde önlem aldı. Parası bittiği için dün eve dönmek zorunda kaldığı belirlenen T, ekiplerce yakalandı. T, teslim edildiği Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinde suçunu itiraf etti.

Kaynak: İHA