Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Türkiye’nin genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege kıyıları ve Batı Akdeniz hariç diğer bölgelerimizin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, kuvvetli yağış beklenen yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

SICAKLIK DÜŞÜYOR, YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Salihli’de bugünden itibaren havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlı birlikte hava sıcaklığının ise 5 derece birden düşmesi bekleniyor.

Salihli için 3 günlük hava durumu tahmini:

Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de Dışişleri Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de

Cumartesi sağanak yağışlı en yüksek sıcaklık 23 derece, Pazar çok bulutlu en yüksek sıcaklık 24 derece, Pazartesi az bulutlu en yüksek sıcaklık 24 derece.

Kaynak: Haber Merkezi