Salihli’de 2 motosiklet çarpıştı:  1 yaralı Salihli’de 2 motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

10 ilden 12 okul takımının katıldığı ve 3 gün süren şampiyona sonunda da Kudret Demir Ortaokulu Küçük Futbol Takımı, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Etuzyrj

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Okul Sporları Daire Başkanlığı'nca düzenlenen ‘Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol Şampiyonası’nın çeyrek final etabı bu yıl Manisa’nın Kula ilçesinde düzenlendi.

Etuzyrj (1)

Manisa, İzmir, Antalya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Kütahya, Uşak, Balıkesir ve Yalova illerinden 12 okul takımının katıldığı şampiyonada 200’ü aşkın sporcu, antrenör ve idareci, Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından Kula’ya kazandırılan tesislerde konaklama imkanı buldu. Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalarda A grubunu lider tamamlayan Çanakkale temsilcisi, B grubunu lider tamamlayan Balıkesir’in Susurluk temsilcisi ve C grubunu lider tamamlayan Salihli’nin Kudret Demir Ortaokulu Küçük Erkek Futbol Takımı, Mayıs ayında düzenlenecek olan yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Etuzyrj (2)

Okul Müdürü Fatih Akın, elde edilen başarıdan dolayı okul öğrencilerini ve beden eğitimi öğretmenleri Aytaç Akyıldız ile Cenk Diril'i tebrik etti.

Muhabir: Behzat Akcan