Özel Salihli Kolejinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri büyük bir heyecan ile kutlandı.

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (5)

"Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” resmi törende günün anlam ve önemini anlatan yazılar, şiirler okundu, anaokulu ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan okul korosu, İngilizce gösteriler ve Modern Dans grubu gösterileri etkinliğe renk kattı.

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (3)

Aynı gün gerçekleştirilen Çocuk Bayramı Şenliğinde, veli-öğrenci sportif etkinlikler (basketbol, voleybol, futbol),  Akıl ve Zeka Oyunları, dart turnuvası, çuval yarışı, halat çekme, resim etkinliği, yüz boyama, Okul Aile Birliği kermesi,  eğitsel oyunlar gibi birbirinden güzel etkinlikler yer aldı.

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (6)
Özel Salihli Koleji ailesi tüm çocukların ve çocuk kalanların çocuk bayramını kutladı. Bu etkinliklerdeki konuşmalar sonunda, Ulu Önder Atatürk’ün geleceğimizin ışıkları ve güvencesi olan çocuklarımıza inancının doğruluğu, bir kez daha kanıtlandı.

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (7)

Özel Salihli Koleji Ailesi,  23 Nisan' da çocuklarının gözlerinde görmek istediği neşeye ve yüreklerinde duyurduğu heyecana ortak olan tüm velilerine teşekkür etti.

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (11)

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (10)

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (9)

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (8)

Minik öğrenciler asma yaprağı topladı Minik öğrenciler asma yaprağı topladı

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (4)

Özel Salihli Koleji’nde Coşkulu Kutlama (2)

Muhabir: Fatma Uysal