7-13 Nisan Tarihleri arasında kutlanacak olan sağlık haftasını Salihli TSO Talat Zurnacı MTAL tarafından okulların ara tatile girmesi vesilesiyle öncesinde kutladı. Okul öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan etkinlikte ‘Sağlıklı yaşam’ için spor, yürüyüş, dengeli beslenme konularını içeren mesajlar verildi. 

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandı

Yapılan etkinlikle alakalı bir değerlendirmede bulunan okul müdürü Sunay Türe, “Birleşmiş Milletler tarafından 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Sağlık haftası’ etkinlikleri okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından etkinliklerle kutlandı. Sağlık haftasının amacı: bireylerin sağlıklı yaşama bilincine kavuşması, sağlık bilgisinin ve yardımının geniş halk kitlelerine ulaşmasıdır. Bu amaçla obezite konusunda farkındalık oluşturmayı hedef alarak öğrencilerimiz de bilinç oluşturduk. Programımıza katılan İlçe Milli Eğitim şube müdürümüz Sedat Koyuncu 'ya kurumum adına teşekkürlerimi arz ederim. Bu güzel programın hazırlanmasında emek harcayan İdareci, öğretmen ve öğrencilerimi kutlarım.” İfadelerine yer verdi.

Tso Sağlık Mesaj (8)

Tso Sağlık Mesaj (9)

Tso Sağlık Mesaj (7)

Tso Sağlık Mesaj (5)

Tso Sağlık Mesaj (6)

Tso Sağlık Mesaj (4)

Tso Sağlık Mesaj (2)

Tso Sağlık Mesaj (3)

Muhabir: ONAY OZAN