Kurs kurucularından Günaydın Alper önümüzdeki yıl öğrencilere sunacakları yenilikler hakkında açıklamalarda bulundu.

“1993 yılında Kitlesel ve Bireysel Başarıda Öncü sloganıyla eğitim sektöründe hizmet vermeye başlayan Açı Eğitim Kurumları bünyesine 2009 yılında Salihli Açı Şubesi olarak katıldık” diyen Alper, “2009 yılından bu güne, tam 15 yıldır üniversite-lise sınavlarına hazırlık programları ve ara sınıflara özel destek kursları ile Salihli ilçesinin eğitim alanındaki seçkin kurumlarından biri olduk. Şubemiz 2009-2015 yılları arasında dershane, 2015-2019 yıllarında temel lise, 2019-2023 yıllarında kişisel gelişim kursu, 2024 yılından itibaren özel öğretim kursu olarak başarı yolculuğuna devam ediyor. 15 yıldır yüzlerce Türkiye derecesi çıkartan Salihli Açı binlerce öğrencisini üniversiteli yapmış, binlerce öğrencisini ülkemizin seçkin liselerine yerleştirerek başarısını hep zirvede tutmuştur” dedi.

Açi (3)

Alper, “Salihli Açı Kurs Merkezi olarak başarının kaliteli bir eğitim ve yeniklikleri takip eden bir bakış açısıyla geldiğini biliyoruz. Bu anlayışla 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bu yıl öğretim programımıza 3 önemli yenilik getirdik. Bunlardan ilki öğrencinin deneme sınav sonuçlarına göre yapay zeka tarafından hazırlanan kişiye özel soru bankaları olacak. Öğrencilerimiz girdikleri deneme sınav sonuçlarına göre yapay zeka eksik konularını tespit edecek ve öğrencinin ihtiyacına göre Kişiye Özel Soru Bankası hazırlayacak. Diğer bir yeniliğimiz ise Kunduz Etki Programı. Bu programda öğrencimiz ihtiyacı olan her şeye ulaşabilecek. Telefonlarına yükleyeceğimiz program ile öğrencilerimiz çözemediği soruları uzman öğretmenlerimize 7/24, günün her saatinde sorabilecek ve soru çözümleri 15 dakikada açıklamalarıyla beraber cep telefonuna gelecek. Akılda kalan soru işaretleri olabilir, böyle bir durumda eğitmenimizle birebir canlı görüşme yapabilecek. Yine konu anlatımlı videolar, yapay zeka sayesinde özel çalışma önerileri, farklı yayınlardan 50.000 bin video çözümlü pekiştirme sorusu bu pakette olacak. Ayrıca velilerimiz çocuklarının performans ve gelişim bilgilerine telefonlarına yükleyeceğimiz programla kolayca erişebilecek. Kısaca öğrencilerimiz ihtiyacı olan her şeye 7/24 ve kişiselleştirilmiş bir eğitimle ulaşabilecek. Ve en önemlisi 2024-2025 eğitim öğretim yılına kayıt yaptıran tüm öğrencilerimiz Kunduz Etki Paketi olanaklarından 15 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek. Bir başka yeniliğimiz ise öğrencilerimiz oluşturduğumuz ders çalışma salonlarında sessiz ve huzurlu bir şekilde çalışmalarına odaklanarak verimliliklerini arttırabilecekler. 

Y L Y L Y T D L

Tüm bunların dışında öğrencilerin gelecekteki başarılarını şekillendirmek için her yıl yaptığımız gibi bu yılda tüm gruplarda Açı Deneme Kulübü hizmetimize devam edeceğiz. 20 farklı yayınla öğrencilerimizi sınavlara eksiksiz bir şekilde hazırlayacağız. Deneme sınav sonuçlarına göre yapay zeka tarafından oluşturulan kişiye özel soru bankalarını öğrencilerimize ücretsiz vereceğiz.

Y L Y L Ş Ç Ş İ Ş L

1 Temmuz’da başlatacağımız Yaz Kursu ile de TYT-LGS ve ara grup öğrencilerimizin eksiklerini yaz boyu gidereceğiz. Türkiye’nin en seçkin yayınları olan Açı ve Özdebir yayınları ile öğrencilerimizin başarı için gereken tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye hazırız. “Bakış AÇI’nızı değiştirin!” sloganıyla sınavlarda en yüksek başarıyı hedefleyen Salihli Açı Özel Öğretim Kursu olarak siz değerli öğrencilerimizi AÇILI olmaya davet ediyoruz.”

MİTHATPAŞA MAH. BELEDİYE CAD. NO:102 KAT: 1-2-3-4

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması tarihi açıklandı 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması tarihi açıklandı

TELEFON: 0236 713 75 42

Muhabir: Onay Ozan