Fen Bilimleri Okulları’nın Salihli’de geleneksel hale gelen Çocuk Festivali kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Ukrayna’dan gelen öğrenciler misafir edildi.

Ukrayna (1)

Ulusal ve uluslararası kültür köprüsü oluşturmak, çocuklar arası dayanışma ve kardeşliği artırmak adına düzenlenen etkinlik kapsamında Ukrayna heyeti, Salihli’de Kamu Kurum ve Kuruluşları ziyaret etti.

Ukrayna (2)

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç’ı ziyaret eden heyete, Salihli Fen Bilimleri Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Sarıtaş, Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Güleryüz, Kampüs Müdürü Hakan Sevgican, Fen Lisesi Müdürü Nalan Işıldar eşlik etti.

Ukrayna (3)

Ziyaretlerde, karşılıklı hediyeler verilirken Ukrayna heyeti, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’ya, Ukrayna Parlamentosu tarafından yazılan teşekkür mektubu ile bolluk ve bereketi simgeleyen bebek hediye edildi.

Türkiye’nin en köklü festivallerinden! Tam 1 hafta sürecek, 565’inci kez düzenlenecek | Akhisar’da şenlik zamanı Türkiye’nin en köklü festivallerinden! Tam 1 hafta sürecek, 565’inci kez düzenlenecek | Akhisar’da şenlik zamanı

Ukrayna Yn

Whatsapp Image 2024 04 23 At 16.55.49

Ukrayna (4)

Muhabir: Fatma Uysal