Gaziler Mahallesi Eski Garaj Caddesi No:2/B adresinde geçtiğimiz yıl Salihli’nin tanınan simalarından Nazım ve İbrahim Çelik tarafından hizmete açılan Salihli Mahzen, hizmette 1.yılını geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

Mahsen 5445

Memur-Sen'den servis açıklaması  'Verilmiş hak geri alınmaz' Memur-Sen'den servis açıklaması 'Verilmiş hak geri alınmaz'

Bölge insanının gönlünde 1 yılda taht kurduklarını belirten Mahzen sahibi Nazım Çelik “Hizmette 1.yılımızı geride bırakırken, Salihli Mahzen olarak sadece bölge insanına değil, Ege Bölgesine hizmet veriyoruz” dedi. Mahzen olarak Salihli ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağladıklarını belirten Çelik “Salihli Mahzen olarak her geçen gün büyüyoruz.

Mahzen 5452

Bu kapsamda önümüzdeki aylarda hem Salihli’de 2.şubemizi açarken, hem de çevre il ve ilçelerde Franchise bayilikler açacağız. Amacımız Salihli Mahzen markasını tüm Ege Bölgesi’nde yaymak istiyoruz” diye konuştu.

Mahzen 54511111

1.yıla özel kampanya düzenlediklerini belirten Çelik, büyük kampanyadan faydalanmak isteyenleri Salihli Mahzen’e davet etti.

Muhabir: Behzat AKCAN