“Digital Applications in Education” başlığı altında Salihli Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri hareketlilik boyunca ziyaret ettikleri okuldaki derslere girip eğitimde hangi dijital araçların ve uygulamaların kullanıldığını gözlemledi.

Okul Zi̇yareti̇ (8)

Eğitimde teknoloji kullanımının verimliliği ve başarıyı nasıl etkilediği üzerine fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca öğrenciler, akranlarıyla yabancı dil kullanarak iletişim kurma fırsatını deneyimledi, oradaki öğrencilerin çalışmalarını ve ürünlerini inceledi. 

Okul Zi̇yareti̇ (6)

Öğrenciler, okul dışı zamanlarda da Budapeste’nin tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret ederek ülkenin tarihi ve kültürünü yakından tanımış olurken akranları  öğretmenler ise meslektaşlarıyla bir hafta boyunca çeşitli etkinliklere katıldı. Proje kapsamında öğrenci ve öğretmenler sertifikalarını alarak başarılı bir proje deneyimi yaşamış oldu.

Okul Zi̇yareti̇ (7)

Salihli’de öğrencilere muhasebe mesleği tanıtıldı Salihli’de öğrencilere muhasebe mesleği tanıtıldı

Öte yandan Salihli Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen’i ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirdi.

Okul Zi̇yareti̇ (5)

Okul Zi̇yareti̇ (4)

Okul Zi̇yareti̇ (2)Okul Zi̇yareti̇ (3)

Okul Zi̇yareti̇ (1)

Kaynak: Fatma Uysal