Salihli’nin tanınan esnaflarından Zuhal Narin ve SEAL’in emekli beden eğitimi öğretmenlerinden İsmail Narin oğlu olan Fizyoterapist Hüseyin Narin, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni bitirip, özel bir rehabilitasyon merkezinde meslek hayatına merhaba dedi. Ankara Gaziler Fizik Tedavi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yedek subay fizyoterapist olarak görev yapan Narin, daha sonra Dr. Şefkat Yatılı Fizik Tedavi Merkezi’nde baş fizyoterapist olarak çalıştı. Mesleki anlamda eğitimler ve sertifikalar alan Fizyoterapist Hüseyin Narin, Salihli’de merkez açmaya karar verdi. Genç Fizyoterapist Hüseyin Narin “Narin Fizyoterapi” ismini verdiği merkezi, Kocaçeşme Mahallesi Acısu Caddesi No:9 adresinde düzenlenen törenle hizmete açtı.

K A

Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür eden Fizyoterapist Hüseyin Narin, Narin Fizyoterapi’nin Salihli ve Bölge insanına fizyoterapi uygulamalarının yanı sıra bireye özel egzersizler, koruyucu sağlık yaklaşımları, sporcu sağlığı, zayıflama ve kilo alma gibi geniş bir alanda hizmet vereceklerini söyledi. Narin, Narin Fizyoterapi hakkında bilgi almak isteyenlerin 0 545 775 7660 nolu telefondan bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi. Narin Fizyoterapi’nin Narin Ailesi ve Salihli insanına hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam “Hizmete açılan Narin Fizyoterapi’de şifalı eller, ihtiyaç sahibi insanlarımıza şifa bulacak” dedi.

I M G 5395

Konuşmaların ve yapılan duanın ardından Narin Fizyoterapi, hizmete açıldı. Narin Fizyoterapi’nin açılış kurdelesini Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca ve Fizyoterapist Hüseyin Narin birlikte kesti.

I M G 5361

Açılış sonrası protokol üyeleri Narin Fizyoterapi’yi gezip, Fizyoterapist Hüseyin Narin’den bilgi aldı.

I M G 5371

Açılış kokteyl ile son buldu.

Sas

Dgyjhdy

Zdth

I M G 5412

Hastalığını yendi ve çok sevdiği hemşireliği bırakmadı Hastalığını yendi ve çok sevdiği hemşireliği bırakmadı

I M G 5395

I M G 5394

I M G 5392

I M G 5384

I M G 5380

I M G 5350

Muhabir: Behzat Akcan