Salihlililer dikkat! Sıcaklıklar tekrar düşüyor, yağış geri geliyor! Salihlililer dikkat! Sıcaklıklar tekrar düşüyor, yağış geri geliyor!

Orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi, vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla Salihli’de "Orman Benim" kampanyası düzenlendi.

Orman111 (1)

Kampanya ile orman içi ve bitişiğindeki yol kenarları, tarım arazileri, yerleşim yerleri ile tesislerin yanı başındaki yanıcı maddelerin azaltılması(çalı, diri örtü temizliği ve alt dal budaması) ve çöplerin temizlenmesiyle orman yangınlarının olumsuz etkilerinin azaltılması hakkında bilgilendirme yapıldı.

Orman111 (2)

Etkinliğe, Salihli Kaymakamı Mehmet Kâmil Sağlam, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Doğukan Karaaslan, Orman İşletme Müdürü Mehmet Durak, Yazı İşleri Müdürü Harun Erdoğan, İlçe Tarım Müdürü Ali Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, İlçe Sağlık Müdürü Sezgin Güleç, kurum personelleri ve öğrenciler katıldı.

Orman111 (3)

Kampanyada 1 ton çöp toplandığı öğrenildi.

Orman111 (7)

Orman111 (6)

Orman111 (5)

Orman111 (4)

Muhabir: Fatma Uysal