Salihli Büyükşehir’de kaç üye ile temsil edilecek? Salihli Büyükşehir’de kaç üye ile temsil edilecek?

Selendi ilçesinde İyi Parti Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya,  İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Operatör Doktor Gürkan Özcan, Turgutlu Belediye Başkan adayı Ahmet Orhan ve Selendi Belediye Başkan adayı Hasan Karadaş ile partililer katıldı.

K A P A K-52

Toplantının açılışında adaylar söz alarak projelerini ve vizyonlarını detaylı bir şekilde anlattılar.

Operatör Doktor Gürkan Özcan, sağlık alanındaki bilgi birikimiyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olduğunu ifade etti.

Selendi̇ (3)-3

Ahmet Orhan, Uzun yıllardır siyasetin içinde yer aldığımı ve halen siyaset yaptığını ve bu bilgi birikimini Belediye Başkanlığıyla taçlandırmak istediğini vurguladı.

Selendi Belediye Başkan adayı Hasan Karadaş, Selendi’yi daha iyi bir yere getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Diğer adaylara başarılar dileyen Karadaş, katılımcılara teşekkür etti.

Selendi̇ (1)-6

Karadaş, “Selendi için bir hizmet anlayışının eksik olduğunu gördüğüm için bu sorumluluk bilinciyle adaylık başvurusunu gerçekleştirdim. İyi Parti kadroları, Selendi'ye hizmet etmek için hazır ve kararlıdır. Hasan Karadaş ve Selendi teşkilatımızın güç birliğiyle bu kutlu göreve talip olduk. Selendi'ye hizmet etmek, Selendililer’e hizmetkar olmak için bu yola çıktık. Bizler eminiz, bu yolda tek başımıza değil, sizlerle birlikte, partimizin güçlü lideri Meral Akşener'in önderliğindeki kadrolarımızla yürüyoruz. Selendi'nin geleceği için inançla ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. Siyasetçilere ve yöneticilere sorumluluk yükleyen tarih ve geçmişimiz, içinde bulunduğumuz dönem ve şartları belirler. Selendi'nin hak ettiği konumda olmadığını biliyoruz. Ancak İyi Parti kadroları olarak, bu durumu değiştirmek için elimizden geleni yapacağımıza olan inancımızı yitirmiyoruz.  Selendi, zengin kültürü ve tarihiyle öne çıkan bir ilçedir. Ancak bu potansiyeli bir türlü harekete geçirememiştir. Sürekli fırsatları kaçıran, kendi karakterine ve tarihine yabancılaşan bir belediyecilik anlayışından kurtulmamız gerekiyor. İyi Parti olarak, Selendi'nin bu potansiyelini en iyi şekilde kullanarak kalkınmasını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Selendi̇ (1)-5

Muhabir: Onay Ozan