İyi Parti Selendi İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan adayının iş insanı Hasan Karadaş olduğunu ilan etti.

Resmi açıklamanın ardından Karadaş, yazılı bir açıklama yaptı.

YSK 2 il, 11 ilçe, 7 belde için 8 siyasi partinin yaptığı itirazları değerlendirdi YSK 2 il, 11 ilçe, 7 belde için 8 siyasi partinin yaptığı itirazları değerlendirdi

Karadaş, “Cumartesi günü parti binasında yönetimimiz ile birlikte toplanarak bir basın açıklaması yapacağım ve burada çok önemli konular hakkında bilgiler vereceğiz. Hiç vakit kaybetmeden 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili seçim çalışmalarına başlamak istiyoruz.  İlk iş olarak İstanbul'da anlaştığımız büyük bir firmamızın ilçemize yatırım yapması sürecini kamuoyu ile paylaşacağız. Led aydınlatma malzemeleri üretimi yapan firmamız, Selendi’mize çok ciddi bir yatırım yapacak. Her şey Selendi’miz için” dedi.

Karadaş, Cumartesi günü saat 11:00 da İyi Parti Selendi İlçe Teşkilatında Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan'ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan programa tüm vatandaşların davetli olduğunu belirtti.

Muhabir: Behzat Akcan