Turgutlu’da Mirnas Yapı imzasıyla hayata geçirilen ve bölgenin en büyük yaşam alanı projesi olan Mirnas Bahçeşehir Turgutlu projesi ve Bahçeşehir Koleji’nin milyonluk mermer ihalesini genç girişimci Sidar Oynar’ın sahibi olduğu Salihli Lidya Mermer aldı.

Kpk-23

İmzalar atıldı

Turgutlu’nun dev projesi olan Mirnas Bahçeşehir Turgutlu ve Bahçeşehir Koleji inşaatını mermer ve granitleriyle süsleyecek olan Salihli Lidya Mermer ile Mirnas Yapı arasındaki sözleşmede imzalar atıldı. İmzayı ise Mirnas Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atlıhan ve Salihli Lidya Mermer Ltd. Şti. sahibi Sidar Oynar attı. Atlıhan ve Oynar, sözleşmenin Mirnas Yapı ve Salihli Lidya Mermer’e hayırlı olmasını diledi.

2-767

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri arttırıldı, yeni limit ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Çiftçi kredi limitleri arttırıldı, yeni limit ne kadar oldu?

Dev projede Lidya Mermer’in imzası yer alacak

Salihli ve bölgesindeki yapıları mermer ve granitlerle süslediklerini belirten Lidya Mermer sahibi Sidar Oynar, “Şimdi Turgutlu’da Mirnas Yapı imzasıyla hayata geçirilen Bahçeşehir Turgutlu ve Bahçeşehir Koleji inşaatının yapılarını kaliteden ödün vermeden Lidya Mermer farkıyla süsleyeceğiz. Bu dev projenin mermer işini üstlenerek, hem inşaat sektöründe istihdam yaratıp, ayrıca ilçe ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağız” dedi.

3-652

Muhabir: BEHZAT AKCAN