Manisa’nın Selendi ilçesinde CHP’nin Belediye Başkan adayı olan Cemil Kurt, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.
Proje tanıtım törenine CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İzmir Konak Belediye Başkan adayı Alaaddin Kurt, İzmir'de bulunan Selendililer Derneği yöneticilerinden Şükrü Erol, Uşak Selendililer Derneği Başkanı Ramazan Dumlupınar, Salihli Selendililer Derneği Başkanı Mustafa Bozdoğan ve Selendi halkı katıldı.

Whatsapp Image 2024 03 12 At 19.49.44 (5)
Programda konuşan CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, mevcut belediye başkanına yüklenirken, “İşte önünüzde Selendi'nin öz evladı Cemil Kurt. Ona sahip çıkın onu belediye başkanı yapın. 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cemil Kurt kardeşimizi Selendi belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Sizlerden bu konuda söz vermenizi istiyorum, bu sözünüzü Genel Başkanımız Özür Özel'e ileteceğim” dedi.

Anamaslı Yörükleri 7. Keşkek Festivali’nde buluştu Anamaslı Yörükleri 7. Keşkek Festivali’nde buluştu

Whatsapp Image 2024 03 12 At 19.49.44
Bakırlıoğlu’nun konuşmasının ardından alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Selendi Belediye Başkan adayı Cemil Kurt, seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Whatsapp Image 2024 03 12 At 19.49.44 (2)
Eşi Meryem Kurt ile birlikte sahneye çıkan Cemil Kurt, 1 Nisan'dan itibaren hiç vakit kaybetmeden projelerini hayata geçireceklerini söyledi.
Türk Halk Müziği dinletisinde Cemile Gücen sahne aldı ve söylediği türkülerle Selendi halkını coşturdu.
Program sonunda Başkan Adayı Cemil Kurt günün anısına vatandaşlar ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Whatsapp Image 2024 03 12 At 19.49.44 (4)

Muhabir: Fatma UYSAL