Yapılan itirazlar sonucu değiştirmedi. 

Durdurulamayan düşüş | Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonu oldu ! Şimdi amatöre gidiyor Durdurulamayan düşüş | Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonu oldu ! Şimdi amatöre gidiyor


İlçe Seçim Kurulunda yapılan toplantıda AK Parti ve MHP’nin de aralarında bulunduğu 5 siyasi parti, Yeniden Refah Partisi’nin  itirazıyla ilgili olumsuz karar verirken, CHP ve İYİ Parti ise adayın seçime katılabilmesi yönünde oy kullandı.  


“SAAT 17.00’DA İLÇE SEÇİM KURULUNA GİRDİK”


Adaylık hayali başlamadan biten Hızır Şenol ise İlçe Seçim Kurulu önünde yaptığı açıklamada, “Biz binaya saat 17.00’de girdik. İlçe Seçim Kurulu’nun olduğu 4. kata ise 17.02’de ulaştık. Başvurumuz bu yüzden onaylanmadı. Bugün kurul toplandı. Toplantı neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti bizim seçime katılmamız yönünde oy kullanırken, Ak Parti ve MHP ile seçime katılmamamız noktasında, İlçe Seçim Kurulundaki başkan ve iki memur red oyu verdi. An itibarıyla seçime giremiyoruz. İl Seçim Kuruluna itirazlarımız devam edecek. Hemen ardından Yüksek Seçim Kuruluna itiraz edeceğiz.” diye konuştu.

Kaynak: Manisa Haberleri