Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Günleri Konseri etkinlikleri kapsamında, ‘Şimdi 90’lar’ başlığı altında, Metin Özülkü orkestrası eşliğinde, 90’lar Türk Pop Müziği’nin efsaneleri Ali Güven, Ferda Anıl Yarkın, Hazal, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca ve Sibel Alaş Gölmarmara’da konser verdi. Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilen konseri Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, MHP Gölmarmara İlçe Başkanı Şakir Can, Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kağan Tunçelli ve çok sayıda vatandaş takip etti. 90’lar pop müzik ziyafetinin yaşandığı gecede, kurtuluş coşkusu katlandı. Türk Pop Müziği’nin efsaneleri, seslendirdikleri parçalarla Gölmarmaralılara unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonunda sahneye çıkan Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, sanatçıları performanslarından dolayı kutlayarak, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Daha sonra Türk bayraklarıyla hep birlikte marşlar seslendirildi.

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (2)

AHMETLİ’DE KUTSİ COŞKUSU

Manisa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ‘Kurtuluş Günleri Konseri’ etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Kutsi, Ahmetli ilçesindeki vatandaşlara güzel bir konser yaşattı. Herkesin bildiği şarkıları seslendiren Kutsi, Ahmetli’yi coşturdu.

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (4)

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümüne özel olarak hazırlanan ‘Kurtuluş Günleri Konseri’ etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Kutsi, Ahmetli ilçesinde konser verdi. İlçe stadında düzenlenen konseri Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş, daire başkanları, meclis üyeleri, siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş izledi. Eski ve yeni birçok şarkıyı Ahmetlili vatandaşlarla birlikte seslendiren Kutsi, Ahmetli ilçesine unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş sanatçıyı Ahmetli’ye gelmesi, sahne performansından dolayı kutlayarak çiçek ve Manisa’ya özgü hediyeler takdim etti.

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (18)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (19)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (15)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (17)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (12)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (13)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (14)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (9)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (10)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (11)

Ahmetli-Salihli yolunda yem yüklü tır devrildi Ahmetli-Salihli yolunda yem yüklü tır devrildi

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (7)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (8)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (5)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (6)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (3)

Gölmarmara’da 90’lar, Ahmetli’de Kutsi şöleni (1)

Kaynak: Fatma Uysal