Merhaba Sektör Medya Grubu’nun değerli okurları yeni bir yazımla yine sizlerleyim. Gazeteci olarak yoğun bir seçim dönemindeydik bu nedenle yazı kaleme almaya fırsat bulamadım. Bu anlamda affınıza sığınıyorum.

Yazımın başlığını neden böyle attığımı satırlarımda sizlere anlatmaya çalışacağım. Yaklaşık 3-4 aydır yoğun bir tempo ile seçim sürecini 31 Mart itibariyle tamamladık. Türkiye’de seçmen demokratik bir şekilde sandıklara gitti ve demokratik bir şekilde oyunu kullanarak 5 yıl boyunca yerelde kentini, ilçesini yönetecek, adaylara oy verdiler. Türkiye’de olduğu gibi Salihli’de de birçok aday bu seçim yarışına girdi. Ülke genelinde birkaç durum haricinde kazasız, belasız bir şekilde oy verme süreci tamamlandı.

Bu anlamda da Salihli kendisine yakışanı yaptı ve kavgasız, gürültüsüz bu seçim sürecini tamamladı. Seçimin ilk başladığı saatten sandıkların açıldığı saate kadar, konvoy süresince sıkıntı yaşanmaması bizleri gerçekten mutlu etti. Salihlili vatandaşların birçoğundan seçim öncesinde şu kelimeleri duydum, ‘Seçimden sonra herkes yine yüz yüze bakacak’ kelimeleriydi. İşte toplumun bu sağduyu ile sahip olması gerçekten ama gerçekten çok önemliydi.

 Salihli’de 31 Mart’ta aslında kazanılan bence sağduyu ve demokrasi kazandı. Kazanan Salihli oldu. Bu duyarlılığından dolayı Salihlili seçmeni yürekten kutluyorum. 10 Yıllık bir belediye başkanlığı süresince Salihli’ye kazandırılan yatırımlar ve hizmetlerden dolayı Zeki Kayda’ya teşekkür ediyorum. Belediye başkanlığını kazanan Mazlum Nurlu’ya ise, Salihliye kazandırılacak olan hizmetler ve çalışmalar içinde başarılar diliyorum. Yeni bir sayfa yeni hizmetlerle kazanan her zaman Salihli olsun…